Webteksten

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Webteksten

Uw bedrijfswebsite moet natuurlijk een mooie vormgeving en een overzichtelijke lay-out hebben, dat vangt de aandacht van de bezoeker en zorgt ervoor dat ze verder gaan kijken. Hebt u die aandacht eenmaal te pakken, dan is het wel van belang dat de teksten op uw website ook van goede kwaliteit zijn. Deze webteksten moeten zo geschreven zijn dat ze uw bedrijf goed vertegenwoordigen, de juiste informatie bevatten en aansprekend zijn voor uw doelgroep. Niet ieder bedrijf heeft mensen in dienst die dit kunnen doen. Ook moet een website, voor maximale vindbaarheid in zoekmachines, doorlopend nieuwe content bevatten in de vorm van landingspagina’s en blogs. Dit kost aardig wat tijd en dient op de juiste wijze te gebeuren. Daarom is het verstandig om voor het schrijven van uw webteksten te kiezen voor een professionele partner die dit voor u kan verzorgen. Veel van dat soort bedrijven vragen echter aanzienlijke bedragen voor het schrijven van webteksten. Wilt u niet de hoofdprijs betalen, maar zoekt u toch webteksten van goede kwaliteit? Kies dan voor de diensten van IMTwente!

IMTwente biedt webteksten van goede kwaliteit, tegen een aantrekkelijk tarief

IMTwente staat voor Internet Marketing Twente. Wij bieden een grote variëteit aan diensten aan, waaronder het schrijven van webteksten. Wat ons uniek maakt is dat wij voor u teksten kunnen schrijven van een hoge standaard, tegen een tarief dat aanmerkelijk lager is dan wat u bij de meeste andere bedrijven betaalt.

Het schrijven van webteksten door IMTwente mag u opvatten in de breedste zin van het woord. Moeten de rubrieken van uw website, zoals uw Homepagina en Over ons pagina, en het overzicht van uw producten of diensten, nog gevuld worden met aansprekende teksten die uw bedrijf goed vertegenwoordigen? Dan bent u bij IMTwente aan het juiste adres. Wij schrijven webteksten voor u die passen bij het karakter van uw onderneming, die interessant zijn voor uw potentiële doelgroep en die uw bedrijf en uw unieke producten of diensten zo goed mogelijk in de schijnwerpers zetten.

Hebt u al een gevulde website, maar zoekt u een bedrijf dat landingspagina’s voor u kan schrijven, of regelmatig een nieuw, interessant blogartikel voor u kan creëren? Ook wat dit soort webteksten betreft is IMTwente het bedrijf dat u zoekt. Wij kunnen voor u de juiste landingspagina’s schrijven, zodat u gevonden wordt op de juiste zoektermen. Dat soort webteksten wordt altijd zo geschreven dat ze het juiste aantal zoektermen bevatten, voor maximale vindbaarheid. Ook het vullen van uw weblog met interessante nieuwe artikelen kunt u aan ons uitbesteden.

Waar nodig winnen wij informatie bij u in, zodat de webteksten die wij schrijven inhoudelijk altijd volledig correct zijn en zodat ze uw bedrijf goed representeren. Ook aan het gebied van stijl, spelling, grammatica en zinsbouw besteden wij de uiterste aandacht. Na afloop van het schrijven van webteksten worden de teksten nogmaals hierop gecontroleerd, zodat ze ook op dit gebied aan de hoogste eisen voldoen.

Een laatste categorie van webteksten die aangeboden wordt door IMTwente is die van de linkbuildingsteksten. Als onderdeel van een linkbuildingcampagne kunnen wij deze teksten voor u schrijven. Omdat het hierbij draait om de zoekwoorden en de inhoud wat minder belangrijk is, worden deze teksten u aangeboden tegen een lager tarief.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op