Webtekst

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Webtekst

Bij uw bedrijfswebsite is natuurlijk de vormgeving van groot belang. Een aantrekkelijke vormgeving pakt de aandacht van de bezoekers. Tevens moet de site logisch en overzichtelijk zijn ingedeeld; als bezoekers de indeling van uw website niet snappen en daardoor gefrustreerd raken, haken ze snel af. Hebt u de aandacht van de bezoekers te pakken, dan zullen ze een meer uitgebreide blik gaan werpen op uw bedrijf en op de producten of diensten die u aanbiedt. Dan komt het belang van goed geschreven webteksten naar voren.

Een goede webtekst is representatief voor uw bedrijf en aansprekend voor uw potentiële klanten. Daarnaast is het in veel gevallen van belang dat de webtekst zo geschreven is dat deze goed gewaardeerd wordt door Google, door het gebruik van het juiste aantal relevante zoekwoorden. Niet iedereen bedrijf heeft werknemers in dienst die de vaardigheden bezitten om goede webteksten te schrijven. Gelukkig kan IMTwente uw webtekst of webteksten voor u schrijven, zodat ze aan al uw eisen zullen voldoen.

IMTwente schrijft uw webtekst voor u

IMTwente staat voor Internet Marketing Twente. Wij zijn een internetmarketingbureau dat diverse diensten aanbiedt, waaronder het schrijven van de webtekst, of in de meeste gevallen meerdere webteksten, die bij uw bedrijf passen. Bij het schrijven van een webtekst zorgen wij ervoor dat de tekst aansluit op uw bedrijfsidentiteit, dat de juiste informatie op heldere wijze wordt doorgegeven, en dat de stijl en inhoud van de tekst passen bij de interesses van uw doelgroep. Waar nodig zullen wij u om informatie vragen, of zelf informatie inwinnen op internet, teneinde een zo goed mogelijke webtekst te kunnen schrijven.

Op het gebied van een webtekst kunnen wij diverse categorieën onderscheiden. Zo kan het gaan om de vulling van het hoofdgedeelte van uw website, zoals de Homepagina, de Over ons pagina of de beschrijving van de door u aangeboden producten of diensten. Deze teksten kunnen wij voor u schrijven. In dat geval zullen wij eerst een interview met u afnemen, om te kunnen bepalen wie u bent en wat u aan producten of diensten aanbiedt.

Is dit gedeelte van uw website al gevuld, dan betekent dat niet dat er geen verdere webtekst meer nodig is. U wilt natuurlijk gevonden worden op de juiste zoektermen. Dit kan bereikt worden door het schrijven van landingspagina’s. Een dergelijke webtekst moet de juiste informatie bevatten, maar ook het juiste aantal zoekwoorden, om een goede notering in Google te bewerkstelligen. Dit kan IMTwente op vakkundige wijze voor u uitvoeren.

Een andere vorm van webtekst is het regelmatig plaatsen van een blogpost op uw bedrijfsblog. Ook zo’n webtekst moet het juiste aantal zoekwoorden bevatten, maar moet vanwege de meer prominente plek op uw website vooral ook prettig lezen en uw doelgroep vermaken. Dit kunt u gerust aan onze tekstschrijvers overlaten. Elke webtekst zal op inhoudelijk gebied aan uw eisen voldoen, maar IMTwente besteedt daarnaast ook ruimschoots aandacht aan de stijl, zoals spelling, grammatica en zinsbouw. Elke geschreven webtekst wordt na afloop nogmaals op deze zaken gecontroleerd.

Zoekt u de webtekst of webteksten die bij u passen? Neem contact op met IMTwente

Wilt u meer informatie over het laten schrijven van de juiste webtekst of webteksten door IMTwente? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, dan geven wij u meer informatie over de dienstverlening van IMTwente en over het gunstige prijsniveau dat wij hanteren. Elke webtekst die geschreven moet worden is in goede handen bij IMTwente, uw internetmarketingspecialist!

IMT document icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op