Website laten maken

Een website is uw persoonlijke visitekaartje

Website laten maken

Voor veel ondernemingen is de beschikking hebben over een eigen website een vanzelfsprekendheid. Dat dit vaak hoogontwikkelde websites zijn doet de indruk wekken dat de kosten voor een professionele website niet te dragen zijn voor kleinere en/of beginnende ondernemingen. Toch is de beschikking over een eigen, professionele website ook voor kleinere ondernemers van niet te onderschatten belang.

Het laten maken van een website binnen IMTwente geeft u niet alleen de garantie dat deze professioneel wordt ontwikkeld, zowel in functionaliteit als in design, maar ook dat deze specifiek naar uw wensen ontwikkeld wordt. Behalve dat wij gunstige prijzen hanteren is het laten maken van een website bij ons maatwerk en ingericht op uw wensen. Zo hoeft u niet te betalen voor wat u niet nodig heeft en zullen wij u hierin adviseren.

Een website laten maken gaat gepaard met blijvende service

Een website laten maken bij IMTwente geeft elke onderneming de kans om te beschikken over een professionele website. Dit proces gaat gepaard met sterke service en dienstverlening. Functionaliteit en design gaan hand in hand. Dit betekent voor u dat als u bij ons een website heeft laten maken, wij zorg dragen voor de technische aspecten van uw website, maar ook de vormgeving ervan volledig verzorgen.

Als het laten maken van de website voltooid is, dan houdt onze dienstverlening niet op. Wij zullen u bemiddelen naar een aantrekkelijke aanbieder voor een stabiele hosting, het ‘in de lucht houden’ van uw website. Wanneer wij u hierin hebben gefaciliteerd, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor eventuele vraagstukken. Kortom, wij garanderen dat uw website snel en goed bereikbaar is voor uw doelgroep en u altijd bij ons terecht kunt voor vragen.

Naast het laten maken van de website kunnen wij u aanvullende dienstverlening aanbieden. Een deel daarvan valt binnen het pakket van het laten maken van de website. U kunt denken aan het wijzigen van bepaalde informatie op uw site en natuurlijk periodiek onderhoud, zodat uw website bij de tijd blijft. Dit kan variëren van een foto laten plaatsen, het aanpassen van teksten, kleurwijziging of het maken van een nieuw logo. Wij kunnen u ondersteunen in het gehele proces.

Een website van IMTwente onder uw voorwaarden

IMTwente geeft u dus de mogelijkheid om uw eigen unieke website te laten maken voor aantrekkelijke prijzen en ondersteund met sterke service die gericht is op uw wensen. Een multidisciplinair team van ontwikkelaars en designers maakt het dat uw website een professionele functionaliteit en uiterlijk heeft waar u verder mee kunt.

U kunt naast het laten maken van een website voor nog veel meer diensten bij ons terecht om uw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken. U kunt denken aan linkbuilding en SEO (Search Engine Optimization) om een hoog en ‘natuurlijk’ resultaat te bereiken in Google, zodat u ook meer klanten kunt gaan werven en de omzet kunt laten stijgen. Wij beschikken over de middelen om voor u dé professionele website te laten maken, maar wij kunnen u ook een breed pakket aan diensten aanbieden dat u helpt om u op de juiste manier kenbaar te maken bij uw doelgroep. Wilt u zich verder laten adviseren? Twijfel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

IMT website icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Website ontwikkeling

Een eigen website is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. Zorg dat jouw website goed voor de dag komt met ons ijzersterke webdesign. Een robuuste basis die goed werkt op elk formaat, netjes afgestemd op jouw bedrijf en jouw persoonlijke wensen. Onze designers passen moeiteloos elk detail voor jou aan, om de ideale website te creëren voor uw bedrijf. Daarnaast zorgen onze technische specialisten dat de website goed werkt en snel laadt, ook op tragere systemen. Tegelijkertijd letten zij daarbij op een structuur die gemakkelijk geïndexeerd kan worden door Google. Je komt op deze manier op een goede hoge plek terecht in de zoekresultaten van zoektermen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Met de groei van smartphones en tablets is het ook steeds belangrijker dat een website goed te gebruiken is op deze kleinere schermen. Onze designs zijn goed schaalbaar en passen zich aan op het apparaat waarmee ze gelezen worden. De website blijft overzichtelijk en eenvoudig te navigeren op elke grootte. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je een hoge kwaliteit combinatie van krachtige techniek en design op maat. Wil je meer weten over onze services of ben je op zoek naar een vrijblijvende offerte voor een website voor jouw bedrijf? Neem snel contact op met IMTwente.

Design / Re-design

Home pagina

Inrichten van 8 vervolgpagina’s

1 Unieke slider

Bestel nu

Proffesional

Design / Re-design

1 unieke slider

Maatwerk thema

Set-up website

Inrichten website instellingen

Plaatsen van teksten

Google maps

Bestel nu

Premium

Keuze uit meerdere templates

Concurrentie analyse

Wekelijkse rapportage

Keuze uit 5 zoekwoorden

Inclusief gratis zoekwoordonderzoek!
 

Bestel nu

Social Media

Facebook account

Incl. gratis banner in uw huisstijl

LinkedIn profiel

Google Plus

Bestel nu

RE-DESIGN NODIG?

Is jouw website al goed opgebouwd, maar zoek je een mooie nieuwe uitstraling die goed aansluit bij jouw bedrijf? IMTwente kan je ook hier goed van dienst zijn. Onze webdesigners passen jouw persoonlijke wensen probleemloos in een stijlvol design voor de website. Ons technische team zorgt dat deze nieuwe aanpassingen goed schaalbaar zijn. Zo kan jouw website ook goed gebruikt worden op tablets en smartphones. Gedurende dit hele proces houden wij ons aan onze hoge kwaliteitseisen om jou het beste resultaat te leveren. Houd jouw website up-to-date met onze uitstekende service.

Naast een nieuw design kijken we ook naar de marketingmogelijkheden voor jouw website. Met jaren ervaring zorgen wij dat de site goed te vinden is voor de mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Voor professioneel advies op dit gebied en een strak nieuw design raden wij aan om contact op te nemen met IMTwente. Je vraagt gemakkelijk en snel een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op