Website laten maken Enschede

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw bedrijfswebsite in Enschede laten maken

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Enschede? Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Hij moet er dus goed uitzien en goed functioneren. Het is belangrijk dat je er makkelijk informatie over je bedrijf of foto’s van je producten op kunt plaatsen, en dat je de mogelijkheid hebt om nieuwsbrieven te versturen als je dat wilt. Ook moet de website bijvoorbeeld snel laden. Op de website die je hebt laten maken moeten klanten in Enschede en omstreken goed kunnen vinden wat ze zoeken. De techniek moet goed zijn. Wil je een website laten maken voor je onderneming in Enschede, dan zijn dat allemaal zaken waar je aan moet denken.

Daarnaast moet de website die je hebt laten maken de uitstraling hebben die bij jouw bedrijf in Enschede past. Dat begint al heel simpel door de kleuren die in je bedrijfslogo voorkomen op je website te laten terugkomen. Maar ook de lay-out moet passen. Als je sportartikelen verkoopt heb je een andere lay-out nodig dan als je tuinbenodigdheden verkoopt, dat spreekt vanzelf. Als je een goede website hebt laten maken laat die site zien wat hét bedrijf in Enschede is voor jouw producten en voor jouw doelgroep: jouw bedrijf.

Vindbaarheid

Als je bedrijf in Enschede staat wil je natuurlijk dat de website die je hebt laten maken ook vindbaar is voor potentiële klanten in Enschede. De lokale vindbaarheid in Google moet goed zijn. Het heeft weinig zin, een prachtige website te laten maken in Enschede, als Google hem op de dertigste pagina plaatst.

Die lokale vindbaarheid kan eenvoudig verhoogd worden door SEO-teksten met de juiste zoekwoorden op de website te plaatsen. Zoekwoorden die zorgen dat de website die je hebt laten maken in Enschede gauw gevonden wordt. Een andere belangrijke factor waarmee de vindbaarheid vergroot kan worden is linkbuilding. Ook door de juiste links te plaatsen kan de website die je hebt laten maken sneller gevonden worden in Enschede.

Website laten maken door IMTwente

Het is het overwegen waard om je website te laten maken door IMTwente in Enschede. De medewerkers van IMTwente hebben veel ervaring in het maken van mooie en functionele websites. Een website laten maken voor jouw bedrijf in Enschede is aan hen wel besteed. Daarnaast hebben wij medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in het schrijven van SEO-teksten. En ook medewerkers die van linkbuilding de ins en outs volledig kennen.

Kortom, we hebben bij IMTwente alles in huis om te zorgen dat jouw website de juiste uitstraling heeft, doet wat hij moet doen èn goed vindbaar is in Google. En dat – de juiste website laten maken voor je onderneming in Enschede – kun je ook nog voor een heel betaalbare prijs doen!

Wat natuurlijk ook belangrijk is, is dat je de website krijgt die jij wilt, dat de website die je hebt laten maken past bij joúw bedrijf in Enschede. IMTwente levert altijd maatwerk. Geen bedrijf is hetzelfde, en dus kan ook geen website hetzelfde zijn. Het is juist belangrijk dat de website de eigenheid van jouw bedrijf uitstraalt. Aan de website die je hebt laten maken kunnen moeten klanten in Enschede jouw bedrijf kunnen herkennen.

Wil je meer weten? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek. Samen met jou bepalen wij hoe je de beste website kunt laten maken voor jouw bedrijf in Enschede en omstreken.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Website ontwikkeling

Een eigen website is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. Zorg dat jouw website goed voor de dag komt met ons ijzersterke webdesign. Een robuuste basis die goed werkt op elk formaat, netjes afgestemd op jouw bedrijf en jouw persoonlijke wensen. Onze designers passen moeiteloos elk detail voor jou aan, om de ideale website te creëren voor uw bedrijf. Daarnaast zorgen onze technische specialisten dat de website goed werkt en snel laadt, ook op tragere systemen. Tegelijkertijd letten zij daarbij op een structuur die gemakkelijk geïndexeerd kan worden door Google. Je komt op deze manier op een goede hoge plek terecht in de zoekresultaten van zoektermen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Met de groei van smartphones en tablets is het ook steeds belangrijker dat een website goed te gebruiken is op deze kleinere schermen. Onze designs zijn goed schaalbaar en passen zich aan op het apparaat waarmee ze gelezen worden. De website blijft overzichtelijk en eenvoudig te navigeren op elke grootte. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je een hoge kwaliteit combinatie van krachtige techniek en design op maat. Wil je meer weten over onze services of ben je op zoek naar een vrijblijvende offerte voor een website voor jouw bedrijf? Neem snel contact op met IMTwente.

Design / Re-design

Home pagina

Inrichten van 8 vervolgpagina’s

1 Unieke slider

Bestel nu

Proffesional

Design / Re-design

1 unieke slider

Maatwerk thema

Set-up website

Inrichten website instellingen

Plaatsen van teksten

Google maps

Bestel nu

Premium

Keuze uit meerdere templates

Concurrentie analyse

Wekelijkse rapportage

Keuze uit 5 zoekwoorden

Inclusief gratis zoekwoordonderzoek!
 

Bestel nu

Social Media

Facebook account

Incl. gratis banner in uw huisstijl

LinkedIn profiel

Google Plus

Bestel nu

RE-DESIGN NODIG?

Is jouw website al goed opgebouwd, maar zoek je een mooie nieuwe uitstraling die goed aansluit bij jouw bedrijf? IMTwente kan je ook hier goed van dienst zijn. Onze webdesigners passen jouw persoonlijke wensen probleemloos in een stijlvol design voor de website. Ons technische team zorgt dat deze nieuwe aanpassingen goed schaalbaar zijn. Zo kan jouw website ook goed gebruikt worden op tablets en smartphones. Gedurende dit hele proces houden wij ons aan onze hoge kwaliteitseisen om jou het beste resultaat te leveren. Houd jouw website up-to-date met onze uitstekende service.

Naast een nieuw design kijken we ook naar de marketingmogelijkheden voor jouw website. Met jaren ervaring zorgen wij dat de site goed te vinden is voor de mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Voor professioneel advies op dit gebied en een strak nieuw design raden wij aan om contact op te nemen met IMTwente. Je vraagt gemakkelijk en snel een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op