Webshop laten maken

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Webshop laten maken

Het laten maken van een webshop hoeft niet nodeloos duur te zijn. IMTwente geeft u alle kans om over uw eigen professionele webshop te beschikken en nog veel meer. Een webshop laten maken is niet alleen voor ondernemingen die zich puur op het online gedeelte richten, maar kan dé aanvulling zijn voor een zeer brede groep aan ondernemers. Door het laten maken van een webshop heeft u de mogelijkheid om uw klanten op een zeer brede wijze te benaderen, om 24 uur per dag 7 dagen in week zaken te doen en zelfs nieuwe doelgroepen aan te spreken. Een webshop laten maken geeft u de kans om uw onderneming ongekend succesvol te maken.

Een webshop op maat laten maken

IMTwente hanteert aantrekkelijke prijzen, ook voor het laten maken van een webshop. Dit kunnen wij onder andere doen door u maatwerk te leveren. Uw wensen in het laten maken van een webshop zijn onze leidraad. Dit betekent dat u alleen krijgt waar u om vraagt, u betaalt niet voor zaken waar u geen gebruik van gaat maken.

Een webshop laten maken bij IMTwente gebeurt met een multidisciplinair team. Ontwikkelaars en designers werken nauw samen om in zowel het uiterlijk als de functionaliteit van uw webshop de hoogste mate van kwaliteit te garanderen. Zo kunt u bij ons een webshop laten maken die werkelijk uniek is.

Uw webshop laten maken en meer

Bij IMTwente houdt het niet op bij alleen het laten maken van de webshop. Wij zijn een allround internetmarketingbureau. Dit houdt in dat wij u een breed pakket aan diensten kunnen aanbieden. Als u een webshop bij ons heeft laten maken, dan zijn veel van deze diensten inclusief. Hosting bijvoorbeeld, wij zorgen ervoor dat uw webshop snel en goed bereikbaar is voor uw doelgroep. Maar desgewenst kunnen wij u de middelen geven om niet alleen over een mooie webshop te beschikken, maar om ook op effectieve wijze gevonden te worden door uw doelgroep.

U kunt denken aan bijvoorbeeld linkbuilding, het strategisch plaatsen van links die u een zeer hoge en natuurlijke positie in Google geven. Of SEO (Search Engine Optimization), wat betekent dat wij uw webshop zo inrichten dat deze uit zichzelf al een hoge positie in Google behaalt. Ook het schrijven van webteksten kan door IMTwente uitgevoerd worden.

IMTwente bestaat uit een jong en dynamisch team waarvan de medewerkers een diverse achtergrond hebben. Op deze wijze beschikken wij over uitgebreide ervaring en kennis en zijn wij in staat om u een professionele webshop, en meer, op te leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

RE-DESIGN NODIG?

Is jouw webshop al goed opgebouwd, maar zoek je een mooie nieuwe uitstraling die goed aansluit bij jouw bedrijf? IMTwente kan je ook hier goed van dienst zijn. Onze webdesigners passen jouw persoonlijke wensen probleemloos in een stijlvol design voor de webshop. Ons technische team zorgt dat deze nieuwe aanpassingen goed schaalbaar zijn. Zo kan jouw webshop ook goed gebruikt worden op tablets en smartphones. Gedurende dit hele proces houden wij ons aan onze hoge kwaliteitseisen om jou het beste resultaat te leveren. Houd jouw webshop up-to-date met onze uitstekende service.

Naast een nieuw design kijken we ook naar de marketingmogelijkheden voor jouw webshop. Met jaren ervaring zorgen wij dat de site goed te vinden is voor de mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Voor professioneel advies op dit gebied en een strak nieuw design raden wij aan om contact op te nemen met IMTwente. Je vraagt gemakkelijk en snel een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan.

Pakketten

Design / Re-design

Home pagina

Categorie pagina

Inclusief professionele foto’s

Product pagina

1 Unieke slider

Bestel nu

CCV Shop Compleet

Design / Re-design

1 unieke slider

Set-up CCV webshop

Inrichten webshop instellingen

Plaatsen van 4 gewenste producten

Inrichten betaalmethodes

Inrichten verzendmethodes

Bestel nu

Marketing (p.m.)

Concurrentie analyse

Wekelijkse rapportage

Keuze uit 5 zoekwoorden

Inclusief gratis zoekwoordonderzoek!

Bestel nu

Social Media

Facebook account

Incl. gratis banner in uw huisstijl

LinkedIn profiel

Google Plus

Bestel nu

HUISSTIJL VERNIEUWEN?

Zoekt u een nieuwe stijl voor uw website of wilt u de bestaande stijl aanpassen? Wij passen uw huisstijl gemakkelijk aan op de nieuwe visie van uw bedrijf. Tegelijkertijd zorgt IMTwente ervoor dat alle functionaliteit van de website netjes blijft werken, en waar nodig scherpen wij deze voor u aan. Met onze ruime ervaring in online marketing kunnen wij u naast een nieuwe huisstijl ook voorzien van een krachtige marketingaanpak. Met jaren ervaring zorgen wij dat uw site beter gevonden wordt via Google. Deze extra online vindbaarheid zorgt op zijn beurt dat u een toename in klandizie ziet. Van een paar logo’s tot de volledige huisstijl vernieuwen, wij staan voor u klaar. Ons team is breed gespecialiseerd in design en techniek. Zo kunnen wij uw visie netjes uitwerken tot een goed samenhangende stijl voor uw website. De professionals van IMTwente zorgen dat ook uw website prachtig voor de dag komt.

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op