Tekstschrijver gezocht?

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tekstschrijver gezocht?

Bent u op zoek naar een schrijver voor het maken van teksten? IMTwente heeft een heel team klaar staan om u te helpen. Dit team bevat zowel schrijvers als medewerkers die aanverwante diensten leveren, zoals linkbuilding. Onze teksten worden geleverd aan een breed scala van klanten en bevatten een gevarieerde inhoud. De teksten kunnen worden voorzien van SEO, maar daarnaast levert IMTwente ook korte social media-stukjes. Dit alles is uiteraard goed gecontroleerd op spelling en grammatica en is altijd helder geschreven. Een goede tekstschrijver kan er voor zorgen dat deze teksten als relevant worden gezien door Google en dus veel gezocht en bezocht worden. Met effectief gebruik van SEO creëert de schrijver daarmee veel ‘verkeer’ op internet.

Er wordt vaak gezocht naar een tekstschrijver

Het schrijven van een SEO tekst betekent dat de schrijver specifieke zoektermen door een tekst heen kan weven, zonder dat deze opvallen. SEO staat hierbij voor Search Engine Optimization en heeft als doel om de tekst bij zoekmachines als Google zo relevant mogelijk te maken. Voor het maken van een goede SEO tekst wordt door een tekstschrijver gezocht naar een goede grip op de taal, een oog voor detail en voor het helder overbrengen van de boodschap van de klant. SEO kan worden gebruikt om mensen te informeren of te werven voor acties of programma´s, maar het voornaamste doel van SEO teksten is marketing. Voor marketing en verkoop wordt door een SEO tekstschrijver gezocht naar het kunnen gebruiken van zoektermen, zonder de lezer af te leiden van de inhoud van de tekst. Dit zorgt er voor dat veel mensen de tekst vinden via Google en vervolgens geïnteresseerd raken door de inhoud van de tekst zelf.

Het werk van een schrijver begint met het samenvatten en analyseren van de wensen van de klant. Wanneer de tekstschrijver deze zoektermen heeft gezocht, kan hij beginnen met schrijven. Hierbij wordt rekening gehouden met het medium waarop de tekst wordt geleverd en met de doelgroep. De SEO tekstschrijver werkt naar specificatie van de klant en spint moeiteloos de verschillende SEO zoektermen door de zinnen heen. Dit levert een heldere en overzichtelijke tekst op, die dankzij de SEO technieken van de tekstschrijver vaak wordt gezocht en gevonden op Google.

Gezocht een ervaren (SEO) tekstschrijver?

Voor het maken van al deze teksten is bij IMTwente een tekstschrijver paraat die samen met ons team kan schrijven voor u. IMTwente heeft een groot bereik aan klanten en veel expertise met diverse soorten tekst, voor zowel hele websites vol tekst als individuele updates in blogs en social media. Hebt u een interessante tekst nodig die niet alleen aantrekkelijk is voor potentiële lezers, maar ook voor zoekmachines als Google? Voor een erg aantrekkelijke prijs helpt IMTwente u verder.

Betaalbare SEO-teksten en Linkbuilding Marketing

IMTwente is een jong en webactief bedrijf dat gevestigd is in Enschede. Wij werken aan het ontwerpen, invullen en optimaliseren van websites in met name de regio Twente. Wij zijn erop gericht om onder andere websites en webshops optimaal te laten functioneren.

IMTwente richt zich op bedrijven die behoefte hebben aan onder andere een website, webshop of geschreven teksten. Wij ontwikkelen en richten deze in naar wens van de klant. Door onder de marktconforme prijs onze producten aan te bieden, kunnen wij ook voor bedrijven met een klein budget een professionele website of webshop maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

IMTwente seo rank icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op