Teksten website

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Teksten website

Tegenwoordig is het hebben van teksten in een professionele website erg belangrijk voor bedrijven, zodat ze heel snel door mensen gevonden worden op internet. Nu gebruiken mensen de computer, smartphone of tablet in plaats van de telefoongids om informatie over de klus, producten of diensten van een bedrijf. Dit betekent dat u via de teksten van uw website online in contact komt met uw doelgroep dat naar uw bedrijf op zoek is. Als u wilt dat deze mensen potentiële klanten van uw bedrijf worden, is het belangrijk dat uw een professionele site een visitekaartje voor uw bedrijf is, want de uitstraling van uw online aanwezigheid bepaalt of de mensen op internet voor uw bedrijf kiezen, of voor de concurrent.

Het belang om uw website vindbaar te maken

Om uw toekomstige klant te informeren in wat uw bedrijf voor ze kan betekenen is het belangrijk dat de teksten van uw website laten zien dat uw bedrijf een betrouwbaar bedrijf is waar ze zaken mee kunnen doen. Uw site moet overzichtelijk en makkelijk in gebruik zijn, waarbij de teksten van de website inhoudelijk voldoen aan de wensen van de klant. Denk hierbij aan: wat willen ze weten, welke informatie hebben ze hiervoor nodig, wat voor producten worden verkocht, welke diensten biedt uw bedrijf aan, etc. Het is de bedoeling dat uw toekomstige klanten steeds vaker uw site blijven gebruiken, zodat ze op de hoogte worden gehouden van uw nieuwe producten, acties of diensten en/of informatie op te vragen.

Een groot voordeel is dat uw bedrijf een site heeft die vierentwintig uur per dag beschikbaar blijft, zodat uw potentiële klanten zaken met u kunnen doen wanneer het hen uitkomt. Wilt u een professionele site of webshop laten maken zodat u op een snelle manier uw doelgroep kunt aanspreken, dan zou u gebruik kunnen maken van de diensten die het internetbedrijf IMTwente te Enschede te bieden heeft.

Wat IMTwente u te bieden heeft

Het is al duidelijk dat uw site en het design hiervan het visitekaartje van uw bedrijf zijn, waarbij de teksten van uw website up-to-date moeten zijn. Dit houdt in dat als de producten die u aanbiedt niet responsive zijn (slecht te lezen op tablet of smartphone) of foutmeldingen geeft, de bezoekers van internet uw bedrijf niet interessant vinden en wellicht uw site niet langer bezoeken. De medewerkers van IMTwente beschikken over een vaardigheid om met verschillende SEO-technieken de teksten van uw website of webshop correct te schrijven, zodat u hoger in Google scoort en uw doelgroep tevens op uw manier benaderd wordt en op uw website blijft. Hierbij leveren we voor gunstige prijzen het laten maken van teksten voor een website, zodat ook kleinere bedrijven een professionele website kunnen betalen.Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor u als bedrijf te bespreken.

Betaalbare SEO-teksten en Linkbuilding Marketing

IMTwente is een jong en webactief bedrijf dat gevestigd is in Enschede. Wij werken aan het ontwerpen, invullen en optimaliseren van websites in met name de regio Twente. Wij zijn erop gericht om onder andere websites en webshops optimaal te laten functioneren.

IMTwente richt zich op bedrijven die behoefte hebben aan onder andere een website, webshop of geschreven teksten. Wij ontwikkelen en richten deze in naar wens van de klant. Door onder de marktconforme prijs onze producten aan te bieden, kunnen wij ook voor bedrijven met een klein budget een professionele website of webshop maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op