Teksten voor website

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Teksten voor website

U wilt toch dat uw bedrijf snel gevonden wordt zodat uw doelgroep zaken met uw bedrijf wil doen in plaats die van uw concurrent? Dan is het handig om online aanwezig te zijn waarbij uw website een visitekaartje voor uw bedrijf is, zodat mensen interesse in uw bedrijf krijgen. Dit gebeurt als u een professionele site heeft, met teksten voor uw website, design en beeld met een website-adres. Een website geeft u meer potentiële klanten, als ze via internet informatie zoeken voor een product of dienst dat uw bedrijf levert. Tevens overtuigt u uw doelgroep dat uw bedrijf betrouwbaar is om handel mee te drijven, want door ook de teksten van uw website wordt uw bedrijf gepromoot, waarbij alle contactgegevens van het bedrijf online beschikbaar zijn zodat klanten zaken met uw bedrijf kunnen doen.

Voordelen van een bedrijf om een professionele website te hebben

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van internet om online informatie op te zoeken en/of met de klantenservice van het bedrijf in contact te komen als er vragen zijn. Als uw bedrijf een professionele online aanwezigheid heeft, biedt het verschillende voordelen voor uw doelgroep. Hierbij kunt u denken aan: online makkelijk bereikbaar, uw bedrijf geeft gedetailleerde informatie, etc. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de teksten voor uw website up-to-date blijven, als u wilt dat uw klanten geïnteresseerd blijven. Up-to-date blijven houdt in dat de teksten voor uw website niet verouderd moeten zijn, maar informatief zijn in het aanbod van producten, diensten of acties.

Waarom de uitstraling zo belangrijk is?

De uitstraling van uw site bepaalt of de bezoekers voor uw bedrijf kiezen. Enerzijds moeten de teksten voor uw website aan een aantal criteria voldoen. Wat er precies op de site komt te staan verschilt per bedrijf, en het uitgangspunt is de klant van het bedrijf. Uw website moet gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk zijn, zodat de teksten voor uw website qua inhoud voldoen aan de wensen van uw klant. Hierbij kunt u denken aan: wat willen ze weten en/of waar zijn ze naar op zoek, welke informatie hebben ze hiervoor nodig, wat voor producten en/of diensten worden aangeboden, etc. Anderzijds is het belangrijk dat uw website hoog in de Google staat en snel door bezoekers gevonden worden.

Het bedrijf IMtwente is een internetmarketingbureau beschikt over getalenteerde medewerkers die verschillende SEO technieken gebruiken waarbij de teksten voor uw website of webshop hoog in de Google komt te staan en tegelijkertijd uw doelgroep aanspreken. We ontwikkelen professionele teksten voor u, zowel in design als werkzaamheid, en richten deze in naar de wens van de klant. Uiteraard bieden we een verschillende dienstverlening aan. We leveren maatwerk in de technische aspecten van de teksten voor uw website, en kunnen als u wilt bijvoorbeeld ook de vormgeving ervan volledig verzorgen. We bieden voor een betaalbare prijs onze diensten aan en helpen u graag.

IMT document icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op