Tekstbureau

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tekstbureau

Bent u voor uw onderneming op zoek naar kwalitatief goede teksten, maar hebt u een beperkt budget? Of u nu teksten zoekt voor uw website of voor offline gebruik, IMTwente is het tekstbureau dat u zoekt. Onze getrainde tekstschrijvers kunnen teksten van een hoge standaard voor u schrijven, tegen een tarief dat aanmerkelijk lager is dan gebruikelijk is in de markt. Wij zullen u het een en ander vertellen over de kwaliteiten van ons tekstbureau en over waarom wij de juiste keuze zijn als u geen kapitaal kwijt wilt zijn aan teksten, maar toch ook niet wilt inleveren op de kwaliteit.

IMTwente, het tekstbureau voor uw websiteteksten

IMTwente staat voor Internet Marketing Twente, en wij bieden onder meer onze diensten als tekstschrijvers aan. Zoals de naam al zegt kunnen wij wervende teksten voor uw website schrijven. Dit betreft zowel de teksten van de verschillende onderdelen van uw website, als aanvullende teksten, zoals landingspagina’s en uw maandelijkse bedrijfsblog.

De medewerkers van ons tekstbureau zijn in staat om waar nodig SEO-geoptimaliseerd te schrijven. Dit houdt in dat uw website door het plaatsen van deze teksten beter gevonden wordt in Google. Ondanks dat de teksten geoptimaliseerd zijn voor Google, zijn ze toch goed en prettig leesbaar. Wanneer u ons tekstbureau inschakelt om verschillende rubrieken van uw website te vullen, zoals uw ‘over ons’- pagina en het overzicht van uw producten of diensten, zal over het algemeen niet volgens deze methode geschreven worden, maar voor landingspagina’s is het verstandig om dit wel te doen. De medewerkers van ons tekstbureau zullen voor elke situatie de juiste aanpak weten te kiezen.

Tevens letten wij er als professioneel tekstbureau op dat onze teksten qua stijl aansluiten op uw bedrijfsidentiteit. Moet de toon zakelijk zijn, of moet er wat losser en speelser geschreven worden? Wij bekijken wie u bent en vinden altijd de juiste toon, die past bij uw bedrijf en de interesses van uw doelgroep. Waar nodig winnen we noodzakelijke informatie bij u in, zodat de teksten inhoudelijk geen verkeerde informatie zullen bevatten en uw bedrijf en uw producten of diensten zo goed mogelijk voor het voetlicht worden gebracht.

Ook op het gebied van stijl, spelling, grammatica en zinsbouw voldoen de teksten van ons tekstbureau aan de hoogste standaarden. Alle geschreven teksten worden na afloop nogmaals gecontroleerd op deze zaken; u kunt er op vertrouwen dat uw teksten ook in dit opzicht geheel correct zullen zijn. Zowel inhoudelijk als qua stijl is IMTwente het tekstbureau dat u zoekt.

IMT document icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op