Social media

Meer naamsbekendheid via social media?

Meer mogelijkheden

De online wereld biedt steeds meer mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Op zich zou u denken dat u dit kansen geeft, maar toch zit hier een valkuil verborgen. Het gebruik van social media om te adverteren is tegenwoordig zo omvattend in gebruik dat het eerder een noodzaak is dan dat social media gezien kan worden als een kans. Om uw doelgroep op de juiste wijze te bereiken, in een wereld waarin online adverteren steeds belangrijker wordt, is het juiste gebruik van social media van groot belang. Hebt u de tijd en kennis om social media op de juiste wijze toe te passen?

Het juiste gebruik van social media

Het gebruik van bijvoorbeeld Facebook of Twitter is in de functionaliteit eenvoudig genoeg. Om hier optimaal gebruik van te maken vereist dit echter toch kennis, expertise en ervaring. Deze aspecten die noodzakelijk zijn voor een succesvolle social media campagne zijn niet alleen aanwezig bij IMTwente, maar worden gecomplementeerd door de mogelijkheden en vaardigheden die uitvloeien uit haar overige dienstverlening.

Wij bieden u de kans om deze platformen volledig voor u te verzorgen. Daarbij staan uw wensen voorop. In de basis houdt dit in dat wij op de verschillende platformen, Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn uw online uitingen kunnen verzorgen. Dit doen wij aan de hand van een van tevoren bepaalde strategie. Ook is het ontwerp van uw social media accounts erg belangrijk, dit moet een eenheid vormen met uw website. Hierin kan IMTwente u ondersteunen en adviseren, zodat u op de juiste wijze naar buiten kunt treden.

De strategie voor uw social media

Het gebruik van social media is in commerciële zin pas echt effectief als u uw doelgroep weet te bereiken en dit op de juiste wijze weet te doen. Zo is het niet simpelweg een kwestie van alleen maar direct adverteren, maar u wilt uw doelgroep ook informeren en vermaken. Dit is wat IMTwente voor u kan betekenen in het verzorgen van uw social media.

Zo kunnen wij analyses van voor u belangrijke zoekwoorden uitvoeren en deze óf slechts met behulp van social media toepassen óf in combinatie met onze overige dienstverlening. Het schrijven van leuke en informatieve artikelen valt vanzelfsprekend onder de dienstverlening.

Bereik uw doelgroep met de dienstverlening van IMTwente

Een social media campagne die door IMTwente wordt verzorgd is onderhevig aan een specifiek voor u uitgestippelde strategie. Zo wordt er gegarandeerd dat u het optimale resultaat behaalt met uw social media aanwezigheid. Dat u op deze wijze zeer veel tijd bespaart en effectief uw doelgroep weet te bereiken, is op zich al voldoende reden om van deze dienstverlening gebruik te maken. Toch hoeft u niet bang te zijn voor de kosten. Wij hanteren zeer gunstige prijzen.

Een social media campagne is ideaal te combineren met onze overige dienstverlening. Samen met u kunnen we bepalen welke mogelijkheden het beste bij u passen om tot een optimaal resultaat te komen.

Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op