SEO tekstschrijver

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

SEO tekstschrijver

Bij IMTwente staat een team van SEO tekstschrijvers klaar om duidelijke tekst te leveren voor uw bedrijf. Deze teksten zijn SEO geoptimaliseerd, om via Google zo veel mogelijk verkeer te genereren. Voor een SEO tekstschrijver is het belangrijk om grondig te werken en zo een product van hoge kwaliteit te leveren. Met een toewijding voor de te schrijven teksten en een oog voor stijl en inhoud leveren de schrijvers van IMTwente een breed scala aan teksten voor iedere situatie.

Wat is een SEO tekst?

SEO staat voor Search Engine Optimization, en behelst het gebruik van specifieke termen en het herhalen van deze termen binnen een tekst. Om voor zoekmachines als Google een relevant resultaat te zijn, moet deze tekst de zoekterm meerdere keren bevatten, maar niet te vaak. Een goed stukje SEO tekst bevat deze termen vaak genoeg om door Google opgemerkt te worden, zonder dat deze voor de lezer al te veel in het oog springen. Het gebruik van een SEO tekstschrijver is voornamelijk van belang in marketing, aangezien een veelgelezen stuk tekst met betrekking tot verkoop tot meer klanten leidt. Daarnaast kan een SEO tekst ook voor informerende of wervende doeleinden gebruikt worden.

Een SEO tekstschrijver is in staat samen te vatten welke zoektermen belangrijk zijn. Deze kunnen vervolgens worden gebruikt om geïnteresseerde klanten te trekken naar het te schrijven stuk tekst. Hij/zij let hierbij op zaken als de doelgroep en het medium waarop de tekst gepresenteerd wordt. De SEO tekstschrijver werkt nauwgezet naar de specificaties van de klant, om teksten te leveren die informatief zijn en tevens prettig leesbaar zijn. Goede schrijvers leveren teksten die snel via Google gevonden worden en daarmee veel verkeer genereren. Het is een uniek vak met een wijd bereik, van informele blogs en social media tot officiële nieuwsberichten en verkoopteksten. De lengte en algemene boodschap van de tekst worden in overleg met de klant vastgesteld en de teksten worden in overeenkomst met de afspraken geleverd.

Wat kan IMTwente voor u betekenen?

De SEO tekstschrijver van IMTwente is deel van een team dat voor u klaar staat. Dit team verzorgt voor een groot aantal klanten goed geschreven SEO teksten. Er wordt hierbij naast spelling, grammatica en zinsbouw ook gelet op het natuurlijk integreren van zoektermen en het duidelijk overbrengen van de boodschap die de klant voor ogen heeft. Deze teksten kunnen worden aangevuld met aanverwante diensten als linkbuilding, om gegarandeerd resultaat te leveren. Deze teksten worden op maat geleverd en zijn zo lang, kort, formeel of informeel als de klant zelf aangeeft. Een SEO tekstschrijver van IMTwente is hiermee in staat om voor een aantrekkelijke prijs uw website voor Google op de kaart te zetten.

IMTwente seo rank icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op