SEO teksten

Hogere zoekresultaten binnen Google

SEO-teksten

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. De term SEO kan op verschillende wijzen worden ingevuld. Zo hebt u bij IMTwente een brede keuze aan dienstverlening gericht op internetmarketing, van linkbuilding tot het laten maken van een website. Dat het SEO-gedeelte bij ons veel aandacht krijgt is vanzelfsprekend. Daarom bieden wij uw onderneming een breed aanbod aan verschillende SEO-technieken die uw website of webshop op natuurlijke wijze hoog laten scoren in Google ten opzichte van uw concurrentie. Een sterk onderdeel hiervan is het schrijven van SEO-teksten, een uniek middel in het gebruik van SEO en content marketing.

Wat houdt het schrijven van SEO-teksten in?

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse succesvol afgeronde projecten.

Het schrijven van goede SEO-teksten vereist een team van schrijvers dat gezamenlijk elke vorm van schrijven en elk onderwerp op de juiste wijze weet te benaderen. IMTwente heeft dankzij haar dynamische schrijfteam dus alles in huis om invulling te geven aan uw webteksten, productbeschrijvingen, blogberichten en SEO-teksten. Wat is dan precies het onderscheid met SEO-teksten?

De resultaten van SEO-teksten

SEO-teksten worden naast de kwalitatieve inhoud gekoppeld aan het gebruik van bepaalde zoektermen. Deze zoektermen komen voort vanuit een analyse, waarin wij inzichtelijk maken op welke woorden in Google wordt gezocht. Daarnaast wordt er gekeken naar de hoeveelheid aan verschillende teksten die geschreven en geplaatst dient te worden om tot een optimaal resultaat te komen en niet te overoptimaliseren. Overoptimaliseren kan als gevolg hebben dat Google uw website een penalty geeft. Dit wilt u natuurlijk te allen tijden voorkomen.

SEO-teksten schrijven vereist dus een specifieke vaardigheid, waarbij het resultaat niet alleen is dat uw website goed scoort in Google, maar ook dat u inhoudelijk uw doelgroep op de juiste manier weet te benaderen. Binnen IMTwente staan onze ervaren schrijvers klaar om uw SEO-teksten te verzorgen. Wij kunnen u in combinatie met het schrijven van SEO-teksten ook aanverwante diensten aanbieden. Een combinatie van bijvoorbeeld linkbuilding en SEO-teksten geeft u gegarandeerd resultaat.

Ook het schrijven van SEO-teksten is onderhevig aan uw specifieke situatie en wensen, het is altijd maatwerk. Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke prijzen, zodat onze dienstverlening ook voor kleinere en startende ondernemers tot de mogelijkheden behoort.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkeld onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op