SEO teksten

Waarom SEO teksten laten schrijven

Waarom SEO teksten laten schrijven?

SEO teksten zijn essentieel voor de vindbaarheid in Google. Dit betekent optimale zichtbaarheid in de zoekmachines met uw website of webshop.  Door deze vindbaarheid kunnen meer conversies worden gegenereerd, zoals de aanmelding voor een nieuwsbrief, een warme lead of offline conversie.

SEO is een middel dat zich onmisbaar maakt in de e-commerce wereld. Het is daarom verstandig om hierin te investeren. IMTwente biedt u kwalitatieve SEO teksten die voldoen aan de richtlijnen van Google. Afhankelijk van uw branche of focus markt (bijv. lokaal of landelijk), wordt advies uitgebracht over de beste SEO teksten.

Als online specialist voor webwinkels in heel Nederland werkt IMTwente samen met de alles-in-י1-oplossingen van CCV Shop. CCV Shop is één van de marktleiders en faciliteert dagelijks 15.000 webwinkels in hun e-commerce software. Als officiële CCV Shop Partner verzorgen wij SEO teksten die u succesvol maken. U wordt vindbaar op al uw belangrijke merken, categorieën en andere zoekwoorden. Het is belangrijk dat de doelgroep u vindt als zij zoeken op de term die in verband staan met uw producten. Hier kan SEO content marketing u bij helpen.

Hoe schrijft IMTwente SEO teksten?

IMTwente biedt u bij de start van een SEO traject een adviesgesprek, een zoekwoordanalyse en een interview. Dit laatste betekent een persoonlijk gesprek waarvoor we de tijd uittrekken om zo nauwkeurig mogelijk uw propositie en tone of voice te bepalen.

Bij IMTwente werkt een divers team van SEO tekstschrijvers met redacteur achtergrond, die klaarstaan om u te ondersteunen bij uw teksten. Alle tekstschrijvers zijn getraind voor SEO projecten, ze weten precies hoe de teksten optimaal geschreven worden voor Google. Denk hierbij aan H1, H2, H3 opmaak, zoekwoorddichtheid en unieke content. Op basis van ons zoekwoordenonderzoek staan uw potentiele klanten altijd centraal. De copywriters verdiepen zich in de lezer en overtuigen, triggeren en nemen kooptwijfels weg.

U krijgt daardoor content die goed scoort in zoekmachines door een mix van heldere informatie, verkooppsychologie, de regels van Google, de laatste SEO trends en correct Nederlands. Wij verzorgen ook meta descriptions en page titles.

Wat kan IMTwente uw webshop bieden?

In goed overleg kijkt IMTwente welke middelen het beste aansluiten bij uw ondernemingsdoelen of marketingstrategie. Een goede vindbaarheid in Google vraagt immers om een gerichte professionele aanpak. Ten aanzien van SEO teksten zoeken we voor u de beste keuze: een landingspagina, categorietekst, een blog of een tekst in meerdere talen. Na een goede start blijft IMTwente u graag van dienst, want goede SEO vereist een blijvende regie.

IMTwente heeft ruime ervaring met uiteenlopende webshops en andere bedrijven. Vaak werken wij in opdracht van reclamebureau’s, marketingbureau’s en zoekmachine specialisten.

Wilt u meer succes voor uw webshop door middel van SEO teksten? Neem vrijblijvend contact op via 053 – 744 08 82. Afhankelijk van de opdracht is het mogelijk om een proeftekst te laten schrijven.

IMTwente biedt:

  • Ruime ervaring in e-commerce

  • Best practice’ SEO teksten

  • Topranking in zoekmachines

  • Spellings- en plagiaatcontrole

  • Snelle levering (spoed = mogelijk)

  • Concurrerende prijzen

Neem hieronder contact met ons op

WIJ WERKEN O.A. MET

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op