SEO optimalisatie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

SEO optimalisatie

Stel, u hebt een mooie professionele website voor uw bedrijf. U hebt deze ook keurig aangemeld bij Google, en toch is uw website bijna niet te vinden op Google. Hij staat er wel, maar dan pas op pagina vijf. Dat wilt u natuurlijk niet. Het doel van uw website zal toch zijn om bezoekers te krijgen en zo klanten te genereren. Maar hoe krijgt u uw website nou beter vindbaar? En dan is het volgende probleem: u hebt hiervoor niet al te veel budget te besteden. Er is een oplossing voor u, namelijk SEO optimalisatie van uw website, en dat kan betaalbaar. De meeste bedrijven die SEO aanbieden zijn absoluut niet goedkoop, maar het kan wel.

SEO optimalisatie laten uitvoeren

Zoals al eerder genoemd wordt SEO optimalisatie door veel internetmarketingbureaus aangeboden, maar dit is vaak een duur proces. Er komt ook wel het een en ander kijken bij het SEO optimaliseren van uw website. Vaak moeten veel tot alle teksten herschreven worden. Het hoeft alleen niet zo duur te zijn als sommige bedrijven u voorschotelen. IMTwente kan voor u een SEO optimalisatie uitvoeren. Dan lopen wij met u de website door, en geven aan welke teksten herschreven moeten worden. Vervolgens kunnen wij deze teksten voor u schrijven op zo’n manier dat ze bijdragen aan maximale vindbaarheid op Google. Zo heeft u een goede SEO optimalisatie.

Betaalbare SEO-teksten en Linkbuilding Marketing

IMTwente is een jong en webactief bedrijf dat gevestigd is in Enschede. Wij werken aan het ontwerpen, invullen en optimaliseren van websites in met name de regio Twente. Wij zijn erop gericht om onder andere websites en webshops optimaal te laten functioneren.

IMTwente richt zich op bedrijven die behoefte hebben aan onder andere een website, webshop of geschreven teksten. Wij ontwikkelen en richten deze in naar wens van de klant. Door onder de marktconforme prijs onze producten aan te bieden, kunnen wij ook voor bedrijven met een klein budget een professionele website of webshop maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is SEO?

SEO optimalisatie is het proces dat de teksten voor uw website geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. SEO staat letterlijk voor Search Engine Optimization. Het idee is dat er goede zoektermen gekoppeld worden aan uw website, zodat u op die zoektermen goed vindbaar bent. Het herschrijven van de teksten naar een SEO vorm houdt in dat de zoekrobots van Google uw website goed zullen indexeren. Daarnaast kan uw site wellicht ook beter ingedeeld worden, ook dan wordt uw site beter geïndexeerd. Doordat uw website goed geïndexeerd wordt, zal deze ook hoger in Google komen. Uw website zal dus beter vindbaar zijn voor uw potentiële klanten. Het is lastig om een goed bureau te vinden wat deze SEO optimalisatie uitvoert voor een schappelijke prijs, maar ze zijn er wel, bijvoorbeeld IMTwente.

IMTwente kan voor u de SEO uitvoeren

Door onze unieke filosofie kunnen wij goedkoop voor u een SEO uitvoeren. Dit betekent dat de prijs lager zal zijn dan gebruikelijk is in de markt. Wij leveren wel kwaliteit, sterker nog, door onze hechte groep schrijvers zelfs erg goede kwaliteit. Zo zijn wij niet alleen bezig om de teksten goed SEO te schrijven, maar ook met onze teksten actief bezig te zijn om uw bezoekers te converteren naar klanten. Bedenk u daarom niet, kies voor een goede SEO optimalisatie voor de goedkope oplossing, kies voor IMTwente!

IMTwente optimaliseren icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op