Over IMTwente

IMTwente is een jong en webactief bedrijf gevestigd in Enschede

Wie zijn wij?

IMTwente is een jong en webactief bedrijf gevestigd in Enschede. Wij werken aan het ontwerpen, invullen en optimaliseren van websites in de regio Twente. Wij zijn erop ingericht om onder meer websites en webshops optimaal te laten functioneren. Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties.

Wij zijn een team dat hecht met elkaar samenwerkt. Het bundelen van onze individuele krachten resulteert in onze sterke, op maat gemaakte producten. Door nauw samen te werken met onze klanten zorgen wij ervoor dat de diensten die wij aanbieden aansluiten op hun wensen. Zo wordt het doel en de visie van onze klanten meegenomen in de ontwikkeling van onze producten.

Ook zetten wij ons in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In ons portfolio kunt u onze reeds afgeronde projecten bekijken om een impressie te krijgen van wat de kracht is van onze werknemers.

IMTwente richt zich op bedrijven die behoefte hebben aan onder meer een nieuwe website, webshop of geschreven teksten. Tevens bent u voor een huisstijl bij ons aan het juiste adres. Door onder de marktconforme prijs onze producten aan te bieden, kunnen wij ook voor bedrijven met een klein budget een professionele website of webshop maken.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op