Onderhoud

Waarom onderhoud?

Webshop onderhoud

Eigenaren van een webshop zijn vaak helemaal begaan met de producten die ze verkopen, maar de technische kant van het ondernemen wil er nog wel eens bij inschieten. Wie een webshop heeft zal vaak ook wel wat anders aan zijn hoofd hebben dan het onderhoud van de webwinkel. Of de kennis ontbreekt voor het verrichten van een grondige onderhoudsbeurt of het simpelweg verversen van de content.

In dat geval is het aan te raden een maandelijks abonnement af te sluiten bij IMTwente. U bent dan volledig ontzorgd. Want webshoponderhoud is misschien niet het leukste om te doen, maar hoort er wél bij voor elke webondernemer!

Uw webshop is uw visitekaartje en zal dus uitstekend moeten functioneren. U wilt natuurlijk te allen tijde voorkomen dat uw webshop niet meer optimaal functioneert. Dit kunt u al voorkomen door een klein onderhoudscontract, waarin wij de juiste werking van uw webshop waarborgen. Goed webshoponderhoud laat uw webshop optimaal scoren!

Waaruit bestaat het webshop onderhoud?

Het onderhoud bestaat onder meer uit het aanpassen en toevoegen van nieuwe foto’s en nieuwe teksten (die wij ook SEO-geoptimaliseerd aan kunnen leveren). Ook de meer technische kant van het webshoponderhoud kan door ons worden verricht, zoals zorgen dat de laadtijd van uw site snel is en blijft, een upgrade naar de laatste versie van uw CMS-systeem of het aanleggen van een goede beveiliging. Het onderhoud van een webshop is net zo belangrijk als dat van uw lichaam: zonder onderhoud bent u niet fit en krijgt u eerder complicaties!

Heeft u interesse gekregen in onze onderhoudsdiensten voor uw webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op