Magento migratie naar CCV Shop

This is the default page custom subtitle

Waarom kiezen voor CCV Shop?

CCV Shop biedt een alles-in-1 pakket, waarbij de hosting, support en techniek aangeboden worden voor een vast tarief per maand. Na de activatie van een omgeving kan de verkoop direct beginnen.

Zonder technische kennis kan een CCV Shop ingericht en beheerd worden. De webshop heeft meerdere mogelijkheden qua lay-out en kan uitgebreid worden met allerlei koppelingen, bijvoorbeeld voor de verzending en betaling. CCV Shop biedt maximaal gebruikersgemak voor de klant en beheerder.

IMTwente is officiële partner van CCV Shop en heeft ruime ervaring met de software. Indien wenselijk kan IMTwente het design, de ontwikkeling en de marketing voor uw CCV Shop verzorgen.

Magento webshop migratie naar CCV Shop

Gezien de hoge kosten van Magento 1 en een eventuele migratie naar Magento 2, kiezen sommige Magento webshops ervoor om over te stappen naar een ander e-commerce platform. Eén van deze platformen is CCV Shop. IMTwente kan u helpen bij deze migratie.

Migratiestappen naar CCV Shop

Om uw Magento webshop te migreren zijn de volgende stappen vereist:

  • Inrichting CCV Shop omgeving
  • Export maken van Magento producten
  • Categorieën maken in CCV Shop en inrichten voor Magento import
  • Attributensets maken in CCV Shop en inrichten voor Magento import
  • Algemene velden, prijzen, voorraden, media, productopties en meta data inrichten
  • Importeren van CSV in CCV Shop

Uw Magento webshop gemigreerd naar CCV Shop

IMTwente helpt u graag bij bovenstaande migratiestappen. Hiervoor plant IMTwente graag een telefonische intake, waarin de details besproken kunnen worden. U krijgt vooraf een offerte, waarin de kosten genoemd staan. De gemiddelde prijs van een migratie is € 500 excl. BTW.

Bij voorkeur ontvangen we uw Magento login, om zo inzicht te krijgen in de omvang van de catalogus en om later de export te maken. Indien u dit niet prettig vindt, kan eerst via Teamviewer meegekeken worden in de achterkant van uw Magento webshop.

Neem contact met ons op!

Magento migratie naar CCV Shop

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

RE-DESIGN NODIG?

Is jouw webshop al goed opgebouwd, maar zoek je een mooie nieuwe uitstraling die goed aansluit bij jouw bedrijf? IMTwente kan je ook hier goed van dienst zijn. Onze webdesigners passen jouw persoonlijke wensen probleemloos in een stijlvol design voor de webshop. Ons technische team zorgt dat deze nieuwe aanpassingen goed schaalbaar zijn. Zo kan jouw webshop ook goed gebruikt worden op tablets en smartphones. Gedurende dit hele proces houden wij ons aan onze hoge kwaliteitseisen om jou het beste resultaat te leveren. Houd jouw webshop up-to-date met onze uitstekende service.

Naast een nieuw design kijken we ook naar de marketingmogelijkheden voor jouw webshop. Met jaren ervaring zorgen wij dat de site goed te vinden is voor de mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Voor professioneel advies op dit gebied en een strak nieuw design raden wij aan om contact op te nemen met IMTwente. Je vraagt gemakkelijk en snel een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op