Linkbuilding

Uw resultaat is ons succes!

Wat is linkbuilding?

Een korte en simpele uitleg van linkbuilding zou zijn het strategisch plaatsen van links op het internet, zodat uw website aan de hand van relevante zoektermen hoog scoort in Google. Dit lijkt simpel, maar een succesvolle linkbuildingcampagne is onderhevig aan een breed scala aan aspecten dat individueel en in samenspel zorgvuldig uitgevoerd moet worden.

De linkbuilding begint met een analyse die de voor u meest relevante zoektermen oplevert. Deze zoektermen zijn slechts het begin en worden samen met u bepaald. De volgende stap is het bepalen van hoeveel links er moeten komen en in welk tempo deze geplaatst moeten worden om tot een optimaal resultaat te komen. Een succesvolle linkbuildingcampagne geeft uw bedrijf een hoge en organische score in Google. Met andere woorden, dankzij een goed uitgevoerde linkbuildingcampagne behaalt u topresultaten in Google, wat op zijn beurt uw onderneming veel meer aandacht geeft bij uw doelgroep en leidt tot een hogere omzet. Door onze ruime ervaring kunnen wij u hierin adviseren, ondersteunen en uitvoering geven aan het linkbuildingtraject.

Kies voor IMTwente voor uw linkbuildingcampagne

IMTwente beschikt over een gespecialiseerd team dat zich exclusief richt op de linkbuilding. Onze linkbuildingmedewerkers beschikken over uitgebreide kennis met betrekking tot de werking van Google en over zeer veel ervaring. Inmiddels heeft IMTwente al verscheidene linkbuildingprojecten succesvol afgerond en klanten mooie posities in Google bezorgd.

Naast het aanbieden van een linkbuildingcampagne kunnen wij u nog veel meer bieden. Van de creatie van een website of webshop tot het schrijven van blogs en SEO teksten, wij kunnen het faciliteren. Om uw positie in Google verder te optimaliseren, kijken wij ook naar de fouten van uw website en herstellen deze. Dit weegt allemaal mee op weg naar pagina 1 van Google. Dit in combinatie met linkbuilding geeft u een gegarandeerd beter resultaat in Google.

Dienstverlening in linkbuilding?

Onze dienstverlening is erop gericht om u optimaal van dienst te kunnen zijn en online alle kansen te benutten. Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke prijzen, zodat ook kleinere en beginnende ondernemingen van de voordelen van IMTwente kunnen profiteren. Een linkbuildingcampagne van IMTwente geeft uw website of webshop de aandacht die deze verdient. Als allround internetmarketingbureau heeft IMTwente alles in huis om uw onderneming zowel online als offline te laten schitteren. Onze dienstverlening is breed en op elkaar afgestemd. Voor u betekent dit dat wij u verschillende diensten en middelen kunnen aanbieden die u in welke combinatie dan ook, af te stemmen op uw situatie, de kans geven om uw onderneming te laten groeien.

Linkbuilding is één van de meest effectieve middelen om uw website of webshop ten opzichte van uw concurrentie online onder de aandacht te krijgen van uw doelgroep. Al onze dienstverlening wordt afgestemd op uw situatie, wij bieden maatwerk! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op