Linkbuilding specialist

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Linkbuilding specialist

Linkbuilding, misschien kent u het wel. Linkbuilding houdt in dat strategische links naar uw bedrijfswebsite op relevante websites worden geplaatst, zodat uw website stijgt in de zoekresultaten van Google. Linkbuilding kan eraan bijdragen dat u beter gevonden wordt op de juiste zoekwoorden. Het is wel van belang dat dit op de juiste wijze gebeurt, anders is het te weinig effectief of kunt u zelfs een zogeheten ‘penalty’ krijgen van Google, waardoor u helemaal niet meer gevonden wordt. Het is aan te raden hier niet zelf mee aan de slag te gaan, maar het linkbuilden uit te besteden aan een linkbuilding specialist. Voor een effectieve linkbuildingcampagne tegen een aantrekkelijke prijs kunt u terecht bij IMTwente.

IMTwente, uw linkbuilding specialist

IMTwente, wat staat voor Internet Marketing Twente, biedt als een van haar diensten aan om een effectieve linkbuildingcampagne voor u uit te voeren. Wij doen dit op efficiënte en veilige wijze, maar hanteren desondanks een gunstig prijsniveau, waardoor wij ook voor kleinere ondernemingen de linkbuilding specialist bij uitstek zijn. Goede linkbuilding vereist een goede planning. Wanneer u voor IMTwente kiest als uw linkbuilder, gaan wij eerst met u rond de tafel zitten om te bekijken wat voor bedrijf u bent en welke producten of diensten u aanbiedt. Samen gaan we dan bepalen op welke zoektermen u gevonden wilt worden. Wij zijn als linkbuilding specialist in staat om u op dit gebied van deskundig advies te voorzien. Uiteraard is het van belang dat de gekozen zoekwoorden aansluiten op uw bedrijf en de door u aangeboden producten of diensten. Verder moeten we kijken naar de concurrentie op bepaalde zoekwoorden. Op welke relevante zoektermen is de meeste winst te behalen? Als uw linkbuilding specialist gaan wij dit samen met u na.

Vervolgens gaan wij over tot het plaatsen van links, bijvoorbeeld op linkportalen. Ook wanneer het nodig is om linkbuildingteksten te schrijven, kan IMTwente, uw linkbuilding specialist, dit voor u doen. Linkbuildingteksten moeten het juiste aantal zoekwoorden bevatten, maar de informatie in de teksten is van ondergeschikt belang. Daarom kan IMTwente deze teksten tegen een lager tarief aanbieden dan onze overige webteksten. Over het algemeen kunnen wij sowieso stellen dat wij als linkbuilding specialist, ondanks de geboden kwaliteit, onze diensten goedkoper aanbieden dan veel van onze concurrenten. Van het resultaat van uw linkbuildingcampagne ontvangt u van IMTwente, uw linkbuilding specialist, regelmatig rapportages. Het duurt altijd even voordat Google alle links geïndexeerd heeft, maar uiteindelijk zult u een aantoonbaar resultaat zien van de linkbuildingcampagne.

Bij linkbuilding is het van belang om te kiezen voor een echte specialist, omdat linkbuilding op veilige en correcte wijze moet gebeuren. Bij te weinig links heeft het onvoldoende effect, en bij te veel of verkeerd geplaatste links loopt u het risico op een ‘penalty’ van Google. IMTwente heeft als linkbuilding specialist nog nooit een penalty opgelopen, omdat wij de uiterste aandacht besteden aan het op veilige wijze uitvoeren van het linkbuilding.

Naast uw linkbuilding specialist kunnen wij nog meer betekenen voor uw Google ranking

Effectieve linkbuilding heeft een positief effect op uw vindbaarheid in Google. Behalve dat wij als uw linkbuilder hieraan een bijdrage kunnen leveren, kunnen wij nog meer betekenen voor uw notering in Google. Zo kunnen wij u kwalitatief goede landingspagina’s en blogs voor u schrijven, waardoor u nog verder zult stijgen in Google. Voor meer informatie over de diensten van IMTwente kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. IMTwente, uw linkbuilding specialist en meer.

Betaalbare SEO-teksten en Linkbuilding Marketing

IMTwente is een jong en webactief bedrijf dat gevestigd is in Enschede. Wij werken aan het ontwerpen, invullen en optimaliseren van websites in met name de regio Twente. Wij zijn erop gericht om onder andere websites en webshops optimaal te laten functioneren. IMTwente richt zich op bedrijven die behoefte hebben aan onder andere een website, webshop of geschreven teksten. Wij ontwikkelen en richten deze in naar wens van de klant. Door onder de marktconforme prijs onze producten aan te bieden, kunnen wij ook voor bedrijven met een klein budget een professionele website of webshop maken.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op