Linkbuilders

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Internet marketing

Geen onderneming ontkomt er nog aan. Marketing heeft in de laatste jaren een compleet nieuwe dimensie gekregen. Dit is voornamelijk aan het internet te danken. Toch zou men zeggen dat het gebruik van online diensten al minstens 10 jaar is ingeburgerd in onze samenleving, en dat als het op marketing aankomt de nieuwe wegen al bekend zijn. Niet geheel, het internet onderscheidt zich op meerdere manieren van andere marketingmiddelen. Een van de meest belangrijke is dat het internet altijd dynamisch is. Als het dan op marketing aankomt is het van groot belang dat u over de juiste middelen beschikt om mee te komen. Linkbuilders kunnen het verschil maken om vindbaar te zijn op het internet.

Wat zijn linkbuilders?

Wat zijn linkbuilders? Linkbuilders houden zich maar met één ding bezig. Kort uitgelegd kunnen de werkzaamheden van linkbuilders als volg uitgelegd worden: het strategisch plaatsen van linkjes op het web om de vindbaarheid te vergroten. Met de vindbaarheid wordt uw onderneming bedoeld. Het vak van linkbuilders is echter veel ingewikkelder en dynamischer dan voorgaande uitleg doet vermoeden. Linkbuilders zullen voor u op zoek gaan naar wat voor uw onderneming belangrijke zoektermen zijn en er dan voor zorgen dat als potentiële klanten op deze termen zoeken, ze uw onderneming sneller en beter kunnen vinden.

Linkbuilders zijn continu bezig met het maken van analyses en het formuleren van strategieën om zodoende links te kunnen plaatsen op de juiste plekken, die u het voordeel kunnen geven in de meest populaire zoekmachines. Bij IMTwente ontdekt u een toegewijd team aan linkbuilders die u hun specialisme kunnen aanbieden en u het voordeel kunnen geven boven uw concurrentie als het aankomt op vindbaarheid in de meest gebruikte zoekmachines.

Ontdek de voordelen van de linkbuilders van IMTwente

De linkbuilders van IMTwente zijn door de wol geverfd. Een dynamisch en jong team dat vanaf het begin is betrokken bij het concept van linkbuilding. Dit betekent ook dat onze linkbuilders een aanzienlijk deel van hun tijd besteden aan het bijhouden van veranderingen op het gebied van zoekmachines, in het bijzonder Google.

Op een foute manier linkbuilden kan een negatief effect hebben op uw vindbaarheid. Dit wordt bij ons ondervangen door een voorzichtig uitgestippelde strategie die in de ontwikkeling al rekening houdt met mogelijke toekomstige wijzigingen. Door niet alleen zorgvuldig het linkbuilden uit te voeren, maar ook continu de resultaten ervan bij te houden en te analyseren bent u er zeker van dat uw linkbuildingcampagne verzorgd door IMTwente een gegarandeerd resultaat kent.

Onze linkbuilders staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de resultaten van de werkzaamheden aan de hand van periodieke rapportages. Zo heeft u duidelijk inzicht in de ontwikkelingen. Het meest sprekende bewijs van een door ons verzorgde linkbuildingcampagne laat zich echter uiten in het feit dat meer en meer mensen uw website zullen bezoeken. Onze linkbuilders kunnen dus het verschil voor uw onderneming betekenen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op