Linkbuilderbureau

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vindbaar op het internet

Vindbaar zijn op het internet is niet een luxe, maar tegenwoordig een keiharde eis voor het succesvol ondernemen. Dan is de logische vraag, hoe bereik ik dit? Het valt niet te verwachten dat u als ondernemer over de tijd en de kennis beschikt die specifiek is vereist om goed vindbaar te zijn middels zoekmachines, in het bijzonder Google. Dit betekent niet dat u zich daar bij neer hoeft te leggen. Een goede score in Google heeft een direct resultaat op de hoeveelheid bezoekers op uw website, met als vanzelfsprekend resultaat een grotere omzet. Dit betekent dat een investering in een linkbuilderbureau er één is die een gegarandeerd rendement kent. IMTwente is uw partner voor internetmarketing en in ons brede dienstenpakket heeft u dan natuurlijk ook de beschikking over ons linkbuilderbureau.

Bereik resultaat met ons linkbuilderbureau

Een linkbuilderbureau maakt het voor u dus mogelijk om op organische wijze hoog te scoren in Google. Met organisch wordt bedoeld dat u een hoge positie krijgt in Google, zonder dat u gebruik maakt van een betaalde positie. Erg belangrijk, want de gemiddelde consument hecht een grotere waarde aan deze resultaten dan aan de betaalde variant. Ons linkbuilderbureau geeft u de mogelijkheid om dit te bereiken, maar hoe?

De eerste stap die ons linkbuilderbureau zal maken in het tot stand komen van uw linkbuildingcampagne is het maken van een analyse van de voor u belangrijke zoektermen en uw positie met betrekking tot uw concurrentie. Is dit duidelijk, dan zal ons linkbuilderbureau een voorzichtig uitgestippelde strategie specifiek voor u ontwikkelen. Aan de hand van deze gegevens gebeurt het linkbuilden, het strategisch plaatsen van linkjes op het web. IMTwente beschikt over een toegewijd linkbuilderbureau dat zich met niets anders bezighoudt dan het ontwikkelen van uw linkbuildingstrategie en de uitvoering hiervan.

Een ervaren en professioneel linkbuilderbureau geeft u het voordeel

Het team dat ons linkbuilderbureau opmaakt is niet alleen bezig met uw linkbuildingcampagne, maar besteedt ook veel tijd aan het bijhouden en toepassen van de nieuwste ontwikkelingen. Door continu bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en zo nodig de strategie hierop aan te passen vertegenwoordigt uw linkbuildingcampagne, verzorgd door ons linkbuilderbureau, een gegarandeerd resultaat. Bij een succesvolle linkbuildingcampagne is wat tijd nodig voordat het resultaat duidelijk zichtbaar is. Om u op de hoogte te houden van de resultaten kunt u periodieke rapportages verwachten van ons linkbuilderbureau. Zo heeft u altijd inzicht over de campagne en zult u zien hoe uw positie binnen Google steeds beter wordt.

De waarde van een hoge organische score in Google is van ongekend belang. Meer bezoekers vertalen zich naar een hogere omzet. IMTwente kan dit voor u realiseren met behulp van ons linkbuilderbureau. Toch bieden wij u nog veel meer diensten met betrekking tot internetmarketing. Deze zijn los af te nemen of juist erg potent in combinatie met een linkbuildingcampagne. SEO-teksten bijvoorbeeld, zoekmachine geoptimaliseerde webteksten, geven u in samenspel met het linkbuilden een zeer krachtig middel om u kenbaar te maken in Google. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, we staan voor u klaar.

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op