Linkbuilder

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding, misschien hebt u ervan gehoord. Linkbuilding is het strategisch plaatsen van relevante links naar uw bedrijfswebsite, waardoor deze stijgt in de zoekresultaten van Google. Met een goed uitgevoerde linkbuildingcampagne wordt u beter gevonden op zoektermen die verband houden met uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Er zijn verschillende bedrijven die linkbuilding aanbieden, maar waar vindt u nou de linkbuilder die dit succesvol voor u kan doen, zonder dat u torenhoge tarieven moet betalen? Deze linkbuilder hebt u gevonden in IMTwente.

IMTwente, de linkbuilder die u kwaliteit levert tegen een betaalbaar tarief

IMTwente staat voor Internet Marketing Twente. Wij bieden een breed scala aan diensten dat te maken heeft met internetmarketing. Zo schrijven wij webteksten, ontwerpen wij websites aan de hand van WordPress en nog veel meer. U kunt ons ook inschakelen als linkbuilder. Van begin tot eind kunnen wij voor u een effectieve linkbuildingcampagne opzetten en uitvoeren, die u een gegarandeerd voordeel biedt voor de vindbaarheid van uw bedrijfswebsite op Google.

Wanneer u ons als linkbuilder inschakelt, gaan we samen met u om de tafel zitten om te bepalen op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Dit moeten natuurlijk zoektermen zijn die relevant zijn voor uw bedrijf. IMTwente denkt daarin actief met u mee. Wij kijken dan ook naar de concurrentie: op welke zoekwoorden is enorm veel concurrentie en op welke zoekwoorden kunnen we de meeste winst behalen? U hoeft dit niet allemaal zelf te bedenken, IMTwente denkt als uw linkbuilder met u mee.

Als linkbuilder gaan wij waar nodig ook linkbuildingteksten voor u schrijven. Deze teksten worden u aangeboden tegen een aantrekkelijk tarief en worden zo geschreven dat ze bijdragen aan een maximale vindbaarheid. Vervolgens worden de links op strategische wijze geplaatst op relevante websites, zoals linkportalen. Het duurt even voordat Google ze allemaal verwerkt heeft, maar op den duur zult u zeker resultaat zien. Wij houden u als linkbuilder op de hoogte van de behaalde resultaten, door middel van periodieke voortgangsrapportages.

IMTwente, de linkbuilder die op veilige wijze werkt

Bij linkbuilding is wel van belang dat dit op veilige wijze gebeurt. Het plaatsen van links moet gedoseerd gebeuren en op de juiste websites, onder de juiste voorwaarden, anders kan dit u een penalty van Google opleveren. IMTwente is een linkbuilder die goed op de hoogte is van wat wel en niet kan en die het linkbuilden altijd op veilige wijze voor u zal uitvoeren. Tijdens onze werkzaamheden als linkbuilder heeft nog nooit een website van een van onze klanten een Google penalty opgelopen.

Wilt u meer weten over wat linkbuilding inhoudt en wat IMTwente voor u kan betekenen als linkbuilder? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen wij u alles over onze unieke dienstverlening en over ons aantrekkelijke prijsniveau. Hebt u naast onze diensten als linkbuilder nog andere zaken nodig op het gebied van internetmarketing, zoals het schrijven van webteksten of misschien zelfs een geheel nieuwe website? Ook landingspagina’s en blogs kunnen bijdragen aan een goede vindbaarheid in Google, en dit kan IMTwente ook voor u verzorgen, zonder dat de kosten u boven het hoofd zullen groeien. Uw website wordt goed gevonden, dankzij onze diensten als linkbuilder en de overige dienstverlening van IMTwente!

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op