Hosting

Stabiele hosting voor een eerlijke prijs

IMTwente: betrouwbare hosting

IMTwente is een gevestigde naam in de markt en biedt betrouwbare hosting aan, die geschikt is voor elke onderneming. Dankzij onze bedrijfsvoering en serverbeheer kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief hosting aanbieden. Vakkennis, klantvriendelijkheid en een aantrekkelijke prijs, dat is waar IMTwente voor staat! Graag geven wij u persoonlijk advies, want hosting en onderhoud is bij ons altijd maatwerk. Het soort hostingpakket dat u nodig hebt is afhankelijk van de grootte van uw website of webshop. Hebt u niet het juiste pakket, dan kan dit leiden tot vertraging binnen uw website of webshop. Dit kan ervoor zorgen dat uw klanten wegklikken en kiezen voor uw concurrent. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen!

Hosting en onderhoud

Hosting is het 24 uur per dag beschikbaar stellen van een website door een ISP (Internet Service Provider). Om voor uw website snelheid en veiligheid te garanderen en er zorg voor te dragen dat deze altijd beschikbaar is, is goede hosting noodzakelijk. Als u webhosting door IMTwente laat verzorgen huurt u ruimte op onze servers. Hierdoor is uw website veilig en bereikbaar. Het is niet nodig er verstand van te hebben, hierin kunnen wij u ontzorgen!

Hostingpakket

IMTwente biedt een goede service en bij eventuele calamiteiten volstaat één telefoontje en we helpen u verder. Voor elke specifieke klant hebben wij een hostingpakket. Deze zijn zorgvuldig samengesteld, er is altijd een passend pakket voor u bij.

Ook biedt IMTwente onderhoud aan. Zo zijn er regelmatig updates noodzakelijk, zoals die van het CMS, waarbij de veiligheid wordt gewaarborgd. Wie deze updates negeert brengt het functioneren van zijn website in gevaar. Het grote voordeel van het onderhoud is dat het u ontzorgt en dat alles op rolletjes blijft lopen. Er is immers niets vervelender dan dat uw website offline gaat. IMTwente maakt dagelijks een back-up van uw website, zodat die snel hersteld kan worden als dat nodig mocht zijn. Bent u op zoek naar een hostingpakket en onderhoud, dan kunnen wij u wellicht een scherp aanbod doen.

 

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op