Goedkope website

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een professionele website

Wilt u een professionele website maar heeft u een beperkt budget? Dat kan tegenwoordig. Er zijn veel bedrijven die goedkope WordPress websites aanbieden. Alleen is dit meestal zo ingepakt dat het goedkoop lijkt maar dat toch niet is. Zo kan het zijn dat de website goedkoop lijkt, maar dat u dan de hoofdprijs betaalt voor hosting en onderhoud. Of u krijgt wel een goedkope website, alleen dan wordt er daarna helemaal niets meer voor u gedaan. Dit kan ook anders. Wanneer u een goedkope website wilt, denk dan aan IMTwente. IMTwente bouwt professionele WordPress websites in het goedkopere segment, maar dan zonder kleine lettertjes of rare constructies.
Een goedkope website laten maken
Het maken van een goedkope website is niet heel ingewikkeld, daarom zijn ze eigenlijk ook niet zo interessant voor de meeste internetbureaus. Wij vinden het juist prettig dat uw website er goed uitziet en dat u tevreden bent, dat u ondanks de schappelijke prijs die wij rekenen voor nieuwe website toch een mooie, goede website krijgt. Daarnaast zal IMTwente u helpen met het vullen van de website en er voor zorgen dat de website ook goed vindbaar zal zijn in Google. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs: onze prijzen zijn altijd lager dan marktconform.

Wat is WordPress?

WordPress is open source software om websites en blogs in te maken. Er wordt dan gewerkt met templates waarbinnen een website opgezet wordt. Een template moet u zien als een kapstok waar alle facetten van een website aan opgehangen worden. Het grote voordeel van WordPress is dat het heel prettig werkt om snel een zeer professioneel ogende website te maken. Daarnaast kiezen wij ervoor om alle websites die wij aanbieden ook volledig responsive te maken. Dit betekent dat uw website er niet alleen goed uitziet op een computer, maar ook op een tablet of een smartphone.

Laat IMTwente voor u een goedkope mooie website maken

IMTwente kan met zijn unieke formule op prijs concurreren. Wij zijn een onderneming die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Hierdoor hebben wij een aantal unieke kwaliteiten in huis en dit merkt u in het feit dat de website goedkoop wordt aangeleverd en toch van goede kwaliteit is. Dus wanneer u een goedkope professionele website wilt, kies dan voor IMTwente!

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Website ontwikkeling

Een eigen website is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. Zorg dat jouw website goed voor de dag komt met ons ijzersterke webdesign. Een robuuste basis die goed werkt op elk formaat, netjes afgestemd op jouw bedrijf en jouw persoonlijke wensen. Onze designers passen moeiteloos elk detail voor jou aan, om de ideale website te creëren voor uw bedrijf. Daarnaast zorgen onze technische specialisten dat de website goed werkt en snel laadt, ook op tragere systemen. Tegelijkertijd letten zij daarbij op een structuur die gemakkelijk geïndexeerd kan worden door Google. Je komt op deze manier op een goede hoge plek terecht in de zoekresultaten van zoektermen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Met de groei van smartphones en tablets is het ook steeds belangrijker dat een website goed te gebruiken is op deze kleinere schermen. Onze designs zijn goed schaalbaar en passen zich aan op het apparaat waarmee ze gelezen worden. De website blijft overzichtelijk en eenvoudig te navigeren op elke grootte. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je een hoge kwaliteit combinatie van krachtige techniek en design op maat. Wil je meer weten over onze services of ben je op zoek naar een vrijblijvende offerte voor een website voor jouw bedrijf? Neem snel contact op met IMTwente.

Design / Re-design

€ 299,-

(excl. btw)

Home pagina

Inrichten van 8 vervolgpagina’s

1 Unieke slider

Bestel nu

Proffesional

€ 949,-

(excl. btw)

Design / Re-design

1 unieke slider

Maatwerk thema

Set-up website

Inrichten website instellingen

Plaatsen van teksten

Google maps

Bestel nu

Premium

€ 499,-

(excl. btw)

Keuze uit meerdere templates

Concurrentie analyse

Wekelijkse rapportage

Keuze uit 5 zoekwoorden

Inclusief gratis zoekwoordonderzoek!
 

Bestel nu

Social Media

€ 175,-

(excl. btw)

Facebook account

Incl. gratis banner in uw huisstijl

LinkedIn profiel

Google Plus

Bestel nu

RE-DESIGN NODIG?

Is jouw website al goed opgebouwd, maar zoek je een mooie nieuwe uitstraling die goed aansluit bij jouw bedrijf? IMTwente kan je ook hier goed van dienst zijn. Onze webdesigners passen jouw persoonlijke wensen probleemloos in een stijlvol design voor de website. Ons technische team zorgt dat deze nieuwe aanpassingen goed schaalbaar zijn. Zo kan jouw website ook goed gebruikt worden op tablets en smartphones. Gedurende dit hele proces houden wij ons aan onze hoge kwaliteitseisen om jou het beste resultaat te leveren. Houd jouw website up-to-date met onze uitstekende service.

Naast een nieuw design kijken we ook naar de marketingmogelijkheden voor jouw website. Met jaren ervaring zorgen wij dat de site goed te vinden is voor de mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Voor professioneel advies op dit gebied en een strak nieuw design raden wij aan om contact op te nemen met IMTwente. Je vraagt gemakkelijk en snel een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op