Goedkoop SEO

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

IMTwente analyse icoon

Gratis Analyse

Achterhalen wat uw succesformule is. De basis van een succesvolle internetmarketing is een sterke analyse. Bij IMTwente geloven we dat dit inherent is aan de dienstverlening en rekenen we u hier geen extra kosten voor.

IMTwente optimaliseren icoon

Optimalisatie

Ook al ziet uw website er nog zo mooi uit, dan betekent dit niet dat deze ook goed scoort in Google. Wij kijken naar de voor- en achterkant van de website en optimaliseren deze, zodat u een toppositie kunt verwachten.

IMTwente seo rank icoon

Ranking

Hoe goed bent u vindbaar online? Steeds meer worden ondernemingen benaderd via het internet. IMTwente geeft u de kans om ook online goed gevonden te worden. Blijf uw concurrentie voor.

IMTwente kwaliteit icoon

Kwaliteit

Kwaliteit staat niet gelijk aan een hoge prijs. Wij staan voor kwaliteit in al onze dienstverlening. Door onze unieke werkwijze zijn wij in staat om onze diensten aan te bieden voor een voordelige prijs. Zeer geschikt voor het MKB.

Goedkoop SEO

U bent op zoek naar bedrijven die goedkoop SEO teksten aanbieden voor uw website, echter is het niet gemakkelijk om daar een bedrijf voor te vinden. De meeste bedrijven die SEO teksten aanbieden vragen daar aanzienlijke bedragen voor, en bij goedkopere bedrijven levert u vaak in op kwaliteit. Gelukkig kan het ook anders. IMTwente biedt u namelijk goedkoop SEO teksten aan. Dit betekent niet dat onze teksten van mindere kwaliteit zijn dan de concurrent, in tegendeel. Wij hebben een unieke formule waardoor wij op de prijs kunnen concurreren zonder kwaliteit in te leveren.

Waarom zijn onze SEO teksten zo goedkoop?

IMTwente heeft een bijzondere filosofie, wij geloven namelijk in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat wij in onze hechte groep werknemers een aantal mensen hebben zitten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze personen kunnen door goede aansturing optimaal presteren en beschikken over een ruim scala aan vaardigheden. In de praktijk betekent dit voor u als klant dat u geen verschil zal merken naast de prijs. IMTwente levert u goedkoop goede SEO teksten!

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten zijn teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. SEO staat letterlijk voor Search Engine Optimization. Dit betekent dat de tekst zo geschreven is dat Google hem goed zal indexeren en als relevant zal beschouwen. Met goede SEO teksten zal uw website echt veel beter vindbaar zijn in Google. Het is niet zo dat een SEO tekst alleen maar dient om goed vindbaar te zijn in Google. Het is ook belangrijk dat deze tekst goed leest en, zeker wanneer het een landingspagina betreft, de bezoeker uitnodigt om een klant te worden. Want met alleen meer bezoekers op uw website bent u natuurlijk ook niet blij, het doel is natuurlijk meer klanten te krijgen. Wij richten er ons dan ook op om zowel meer verkeer te genereren voor uw website, maar ook om deze toename van verkeer om te zetten in meer klanten voor uw product!

Voor het goedkoop laten schrijven van SEO teksten, kies voor IMTwente

Bedenk u daarom ook niet en besteed goedkoop uw SEO teksten uit aan IMTwente. Wij zijn goed in het schrijven van goede SEO teksten en zijn qua prijs erg goedkoop voor u! Het is dus slim, wanneer u goedkoop SEO teksten wilt laten schrijven, dat u kiest voor IMTwente!

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Bekijk prijzen

SEO Teksten & SEO categorie teksten

SEO-teksten zijn een uniek middel om uw website of webshop hoger te laten scoren in Google en gelijktijdig uw doelgroep op wervende, informerende en/of vermakende wijze aan te spreken. SEO-teksten worden specifiek geschreven met uw onderneming in gedachte. Ons team van schrijvers beschikt inmiddels over een uitgebreid portfolio van zeer diverse, succesvol afgeronde projecten. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Webteksten

Een Webtekst is een tekst die speciaal is geschreven voor op een website. De webteksten zijn verdeeld over meerdere pagina’s. Dit betreffen vaak teksten voor de volgende pagina’s: homepagina, over ons, diensten, nieuws en contact. Webteksten worden offline geschreven en kunnen vervolgens online worden geplaatst. Ook dit kan IMTwente voor u verzorgen. Om goede webteksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Blogberichten

Blogberichten zijn interessante nieuwsberichten die met uw onderneming te maken hebben, of met de branche waarin u opereert. Blogberichten hebben als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen, doordat mensen het bericht interessant vinden. Om die reden lenen blogberichten zich ook uitstekend voor het delen via social media kanalen, waar dat bij SEO-teksten minder het geval is. Een blogbericht wordt ook niet geschreven met bepaalde zoekwoorden, het doel is puur om een prettig leesbaar verhaal te schrijven dat mensen interessant vinden. Om goede SEO-teksten voor uw onderneming te kunnen schrijven, nemen wij altijd een interview af, waarin u specifieke wensen en informatie met onze tekstschrijvers kunt delen.

Prijzen

Productbeschrijvingen

Een duidelijke productomschrijving voor elk artikel in uw webshop is van groot belang. Voor optimale vindbaarheid horen daar een bepaald gebruik van zoekwoorden bij. Daarnaast is het belangrijk dat de belangrijkste kenmerken van het product duidelijk worden omschreven. Krijgen potentiële klanten te weinig informatie over uw producten, dan haken ze af, omdat ze dan niet goed weten wat ze kopen. IMTwente schrijft heldere productbeschrijvingen die aan al deze voorwaarden voordoen. Uw artikelen worden maximaal gevonden en de gegeven informatie is bevorderend voor het koopgedrag van uw klanten.

Prijzen

* Exclusief interview €17,50,- (+/- 30 minuten)

Optioneel: Voor elke extra zoekwoordcombinatie wordt €0,50 per tekst in rekening gebracht. Zonder aanlevering van een voorbeeldbericht wordt er in overleg een prijs op maat afgesproken.

Remco Enkt

starstarstarstarstar

“Ze hebben mijn website ontwikkelden onderhouden deze ook. Ik ben erg tevreden, regelmatige evaluaties, rapportages. Ik heb het team ontmoet, ze zijn allemaal erg gedreven, gastvrij en nemen de tijd voor je. Stuk voor stuk toppers!!

Marcel de Graaf

starstarstarstarstar

“Ze zijn met met website teksten bezig en ondertussen worden verbeteringen doorgevoerd, prettig om mee samen te werken!”

H.Mulder

starstarstarstarstar

“Fijne samenwerking!”

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op