Copywriter

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Copywriter

Een copywriter is iemand die van losse informatie en een titel een mooi stuk tekst kan maken. Dit wordt meestal gedaan door marketingbureaus, die hier natuurlijk de hoofdprijs voor vragen. IMTwente biedt voor een betaalbare prijs het schrijven van allerlei soorten teksten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor teksten die digitaal gebruikt gaan worden, zoals SEO-teksten en websiteteksten, maar ook voor teksten bestemd voor traditionele media. Dus wij kunnen alle teksten schrijven die u nodig zou kunnen hebben, ongeacht of uw bedrijf een website wil opzetten en daar teksten voor nodig heeft, of dat u een folder wilt laten drukken. IMTwente heeft de copywriter voor uw teksten.

Een copywriter voor online media

Wanneer u een copywriter wilt inzetten voor uw online media, dan heeft u iemand nodig die zowel uw bedrijf goed kent, als iemand die snapt hoe het op het internet werkt. Het is belangrijk dat uw webpagina goed gevonden wordt; een copywriter snapt dat en kan u daarin ondersteunen. Een van de specifieke taken van een copywriter is zogenoemde SEO-teksten schrijven. Een SEO-tekst is een tekst die geoptimaliseerd is voor Google, deze teksten zorgen ervoor dat uw pagina beter geïndexeerd wordt door Google en dus ook beter vindbaar zal zijn. Het is wel belangrijk dat deze teksten ondanks de SEO-schrijfstijl wel goed leesbaar blijven. Hierin onderscheidt een goede copywriter zich van een mindere. Wanneer u IMTwente uw webteksten laat schrijven, zult u goed leesbare teksten krijgen, terwijl u zult merken dat uw website ook nog eens beter te vinden is in Google.

IMTwente schrijft ook voor offline media

Ook wanneer u meer traditionele media wilt gaan gebruiken om uw product te promoten, dan kan IMTwente u ondersteunen met het schrijven van de teksten. Dus wanneer u een persbericht wilt laten opstellen of een brochure wilt laten maken, dan kan IMTwente u hierin ondersteunen. Wanneer u een brochure wilt laten maken, kunnen wij u ook ondersteunen met een stuk grafische vormgeving. IMTwente biedt dus meer dan alleen goede copywriters, ook grafische vormgeving en zelfs het ontwikkelen van websites behoort tot onze mogelijkheden.

Wat kunt u van een copywriter van IMTwente verwachten?

Ongeacht of de teksten online of offline gebruikt zullen moeten worden, schrijven wij altijd kwalitatief goed leesbare teksten. Wanneer u informatie aanlevert, zal deze informatie gebruikt worden door onze copywriter voor de teksten. Als er minder informatie beschikbaar is, zullen wij zelf actief op zoek gaan naar meer informatie. Ook hebben wij ons gespecialiseerd tot het schrijven van SEO-teksten. Dit doen wij veelal in de vorm van blogberichten of landingspagina’s. Deze teksten zijn zo ingericht dat ze goed door Google geïndexeerd kunnen worden, en op die manier zal uw website “organisch” beter vindbaar worden. Wat belangrijk is bij alle soorten teksten, is dat u unieke tekst krijgt. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat wij altijd unieke tekst aanleveren. Bij ons krijgt u geen knip-en plakwerk, maar echt kwaliteit voor uw geld.

Dus wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede copywriter, die voor online en offline media kan schrijven, bent u bij IMTwente aan het juiste adres. De copywriters van IMTwente schrijven webteksten, landingspagina’s, blogberichten maar ook offline teksten. Ook kunt u uw SEO-teksten goed aan een copywriter van IMTwente uitbesteden.

IMTwente copyright icoon

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

Neem hieronder contact met ons op

Benieuwd wat IMTwente voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op