CCV Shop

Zonder zorgen een succesvolle CCV-shop starten?

Kies voor het gemak van CCV Shop en start met uw eigen webwinkel

CCV Shop is een alles-in-één-oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier. CCV Shop biedt u een totaalpakket en neemt hiermee alle technische zaken uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop via uw webshop.

CCV Shop door IMTwente

IMTwente is een officiële partner van CCV Shop. Bent u inmiddels al een shopeigenaar, dan kan IMTwente uw website geheel of gedeeltelijk restylen. Wij zullen dan samen met u kijken welke grafische aanpassingen er nodig zijn om een frisse of professioneler uitstraling te geven aan uw webshop. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren welke marketingmogelijkheden er zijn, zodat u meer relevante bezoekers krijgt, waardoor u meer omzet kunt genereren.

Wanneer u voornemens bent een eigen CCV Shop te beginnen, dan kan IMTwente u helpen met het inrichten en vormgeven van uw shop. Denk hierbij aan het ontwerpen van uw logo en huisstijl, het design en het opzetten van de gehele structuur. Wij kijken en luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit in een mooi grafisch ontwerp waar u verder mee kunt. Immers: uw succes is ook ons succes!

IMTwente zorgt ook voor de vindbaarheid van uw webshop!

Behalve dat wij binnen IMTwente webshops ontwikkelen, kunnen wij er ook voor zorgen dat uw webshop goed vindbaar wordt in de Google zoekmachines. Om u hier meer informatie over te geven, raden wij aan te kijken bij onze dienst linkbuilding en/of SEO-teksten. Graag lichten wij dit nader toe in een persoonlijk of telefonisch gesprek, omdat dit een gespecialiseerd onderwerp betreft.
Meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 24 uur terug gebeld worden?

IMTwente staat voor:

  • Klantgericht

  • Maatschappelijk verantwoord

  • Denken in mogelijkheden

  • Samen succesvol

RE-DESIGN NODIG?

Is jouw webshop al goed opgebouwd, maar zoek je een mooie nieuwe uitstraling die goed aansluit bij jouw bedrijf? IMTwente kan je ook hier goed van dienst zijn. Onze webdesigners passen jouw persoonlijke wensen probleemloos in een stijlvol design voor de webshop. Ons technische team zorgt dat deze nieuwe aanpassingen goed schaalbaar zijn. Zo kan jouw webshop ook goed gebruikt worden op tablets en smartphones. Gedurende dit hele proces houden wij ons aan onze hoge kwaliteitseisen om jou het beste resultaat te leveren. Houd jouw webshop up-to-date met onze uitstekende service.

Naast een nieuw design kijken we ook naar de marketingmogelijkheden voor jouw webshop. Met jaren ervaring zorgen wij dat de site goed te vinden is voor de mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Voor professioneel advies op dit gebied en een strak nieuw design raden wij aan om contact op te nemen met IMTwente. Je vraagt gemakkelijk en snel een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan.

Pakketten

Design / Re-design

Home pagina

Categorie pagina

Inclusief professionele foto’s

Product pagina

1 Unieke slider

Bestel nu

CCV Shop Compleet

Design / Re-design

1 unieke slider

Set-up CCV webshop

Inrichten webshop instellingen

Plaatsen van 4 gewenste producten

Inrichten betaalmethodes

Inrichten verzendmethodes

Bestel nu

Marketing (p.m.)

Concurrentie analyse

Wekelijkse rapportage

Keuze uit 5 zoekwoorden

Inclusief gratis zoekwoordonderzoek!

Bestel nu

Social Media

Facebook account

Incl. gratis banner in uw huisstijl

LinkedIn profiel

Google Plus

Bestel nu

HUISSTIJL VERNIEUWEN?

Zoekt u een nieuwe stijl voor uw website of wilt u de bestaande stijl aanpassen? Wij passen uw huisstijl gemakkelijk aan op de nieuwe visie van uw bedrijf. Tegelijkertijd zorgt IMTwente ervoor dat alle functionaliteit van de website netjes blijft werken, en waar nodig scherpen wij deze voor u aan. Met onze ruime ervaring in online marketing kunnen wij u naast een nieuwe huisstijl ook voorzien van een krachtige marketingaanpak. Met jaren ervaring zorgen wij dat uw site beter gevonden wordt via Google. Deze extra online vindbaarheid zorgt op zijn beurt dat u een toename in klandizie ziet. Van een paar logo’s tot de volledige huisstijl vernieuwen, wij staan voor u klaar. Ons team is breed gespecialiseerd in design en techniek. Zo kunnen wij uw visie netjes uitwerken tot een goed samenhangende stijl voor uw website. De professionals van IMTwente zorgen dat ook uw website prachtig voor de dag komt.

Benieuwd wat IMTwente voor u kan betekenen?

Neem contact op