Wat is Social Media

Nieuwsbericht

Wat is Social Media

Social media

Social Media is het gebruik maken van sociale netwerksites op internet om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke wijze. Bekende voorbeelden van internatonele Social Media websites zijn Youube, Linkedin, Twitter, Facebook, en Myspace

Doordat er tegenwoordig zoveel mensen met elkaar online communiceren zijn de bovenstaande sociale netwerksites voor een bedrijf belangrijk om zich online op de website te presenteren en naamsbekendheid te krijgen. Mensen die in de marketing aan het werk zijn kunnen Facebook gebruiken om hun bedrijf online te presenteren, en daarnaast YouTube als ze beeld en geluid erbij willen gebruiken. Uiteraard biedt Facebook voor elke onderneming een kans om zichzelf en zijn bedrijf te presenteren, om zo ten gunste van het bedrijf een sociaal netwerk op te bouwen.

De medewerkers van IMTwente hebben de ervaring en kennis in huis om ervoor te kunnen zorgen dat uw bedrijf zich efficiënt kan profileren naar zijn potentiële klanten.

IMTwente is uw expert in Social Media voor een betaalbare prijs

Elk bedrijf kan online via verschillende mogelijkheden zijn doelgroep bereiken. Zoals gezegd kunt u zich via Facebook presenteren om mensen op deze manier te vertellen wie u bent en wat u te bieden hebt. Hierbij is klantcontact krijgen en behouden erg belangrijk. U wilt natuurlijk een gunstige naamsbekendheid opbouwen.

IMTwente heeft een team van vakkundige mensen die het profiel van uw bedrijf online op Facebook kunnen presenteren zodat u meer tijd heeft om u bezig te houden met de doelstellingen en de toekomstvisie van uw bedrijf. Uiteraard zijn Social Media niet meer weg te denken bij de grafische afdeling om bijvoorbeeld met behulp van een logo naamsbekendheid te krijgen.

Wat doet IMTwente?

IMTwente is een internetmarketingbedrijf dat zich onder andere richt op Social Media. Optimaal gebruik maken van Social Media vereist kennis,expertise en ervaring. Als u gebruik wilt maken van onze dienstverlening gaan we samen met u onderzoeken welke mogelijkheden het beste bij u passen. Bij IMTwente is een gedreven werkteam aanwezig om u te ondersteunen. Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken om te bekijken welke mogelijkheden er voor u liggen op het gebied van Social Media en wat we voor u kunnen betekenen.