Linkbuilder

Nieuwsbericht

Linkbuilder

Linkbuilder

Linkbuilder

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het strategisch plaatsen van relevante links naar uw bedrijfswebsite, waardoor deze stijgt in de zoekresultaten van Google. Met een goed uitgevoerde linkbuildingcampagne wordt u beter gevonden op zoektermen die verband houden met uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Er zijn verschillende bedrijven die linkbuilding aanbieden, maar waar vindt u nou de linkbuilder die dit succesvol voor u kan doen, zonder dat u torenhoge tarieven moet betalen? Deze linkbuilder hebt u gevonden in IMTwente.

IMTwente, de linkbuilder die u kwaliteit levert tegen een betaalbaar tarief

IMTwente staat voor Internet Marketing Twente. Wij bieden een breed scala aan diensten die te maken hebben met internetmarketing. Zo schrijven wij webteksten, ontwerpen wij websites aan de hand van WordPress en nog veel meer. Ook kunt u ons inschakelen als linkbuilder. Van begin tot eind kunnen wij voor u een effectieve linkbuildingcampagne opzetten en uitvoeren, waarmee gegarandeerd de vindbaarheid van uw bedrijfswebsite op Google verbeterd wordt.

Wanneer u ons als linkbuilder inschakelt, gaan we met u om de tafel zitten om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor uw bedrijf. IMTwente denkt daarin actief met u mee. Wij kijken dan ook naar de concurrentie: op welke zoekwoorden is enorm veel concurrentie en op welke zoekwoorden kunnen we de meeste winst behalen?

Waar nodig schrijven wij ook linkbuildingteksten voor u. Deze teksten worden u aangeboden tegen een aantrekkelijk tarief en worden zo geschreven dat ze bijdragen aan een maximale vindbaarheid. Vervolgens worden de links op strategische wijze geplaatst op relevante websites, zoals linkportalen. Het duurt even voordat Google ze allemaal verwerkt heeft, maar op den duur zult u zeker resultaat zien. Wij houden u als linkbuilder op de hoogte van de behaalde resultaten, door middel van periodieke voortgangsrapportages.

IMTwente, de linkbuilder die op veilige wijze werkt

Bij linkbuilding is wel van belang dat dit op veilige wijze gebeurt. Het plaatsen van links moet gedoseerd gebeuren en op de juiste websites, onder de juiste voorwaarden, anders kan dit u een ‘penalty’ van Google opleveren. IMTwente is een linkbuilder die goed op de hoogte is van wat wel en niet kan en die het linkbuilden altijd op veilige wijze voor u zal uitvoeren. Tijdens onze werkzaamheden als linkbuilder heeft nog nooit een website van een van onze klanten een Google penalty opgelopen.

Wilt u meer weten over wat linkbuilding inhoudt en wat IMTwente voor u kan betekenen als linkbuilder? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen wij u alles over onze unieke dienstverlening en over ons aantrekkelijke prijsniveau. Hebt u naast onze diensten als linkbuilder nog andere zaken nodig op het gebied van internetmarketing, zoals het schrijven van webteksten of misschien zelfs een geheel nieuwe website? Ook landingspagina’s en blogs kunnen bijdragen aan een goede vindbaarheid in Google, en dit kan IMTwente ook voor u verzorgen, zonder dat de kosten u boven het hoofd zullen groeien. Uw website wordt goed gevonden, dankzij de dienstverlening van IMTwente!